Test af HP Envy Photo 7830

HP ENVY Photo 7830

HP ENVY Photo er en fremragende tre-i-en-printer, der klarer alle hverdagsopgaver.

af #Printer #Hewlett Packard (HP)
7.8

HP Envy Photo 7830 er en altmulig-printer, der klarer både udskrift, scan, kopi og fax, men med fotoprint som spidskompetence.

Du kan roligt smide manualen ud. Fra du har pakket printeren ud af æsken, stillet den op – og til den er fuldt kalibreret og klar til print via trådløs internet, går der maksimalt 10 minutter.

Den eneste anke er, at touch-skærmen er forholdsvis langsom i opfattelsen: Ofte trykkede jeg forkert i menuen, fordi skærmen ikke var særlig responsiv.

For meget knald på farverne i HP Envy Photo 7830

Vi testede udskrift på HP-fotopapir indstillet til at printe i bedste printkvalitet. Billederne stod skarpe, og kontrasten var fin, men farverne var alt for mættede. Farvemætningen så ved første øjekast imponerende flot ud, men ved nærmere eftersyn, kunne jeg se, at detaljer var gået tabt:

Eksempelvis var en rød rose blevet ekstremt rød, mens de sorte skygger, der viste rosenbladenes krumning var forsvundet ind i farverne

Derudover var hudtonerne på vores print af portrætbillede en anelse for gule – hvilket gik igen på sort-hvid-billeder, der havde antydningen af gule farvestik, når man nærstuderede billedet.

Print fra telefonen

Til gengæld er det nemt at styre printeren fra appen HP Smart. Her kan du styre printerens indstillinger, udskrive fotos direkte fra telefonen – eller udskrive fotos direkte fra Facebook. Det er smart og ikke mindst legende let.

Derudover kan du nemt se, redigere og printe via USB-stik eller SD-kort direkte fra Envy Photo 7830.

Selvom HP Envy Photo 7830 har en silent-mode, hvor printeren larmer mindre, og til gengæld printer en smule langsommere, behøver du næppe bruge den: Printeren er lydløs nok i sig selv sammenlignet med mange andre konkurrenter.

+ Hurtig og nem print
+ Let at installere
+ Flere ekstra-funktioner
– Farverne er for mættede

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

ENVY Photo 7830 er perfekt at have stående på hjemmekontoret. Den klarer alle opgaver, men billederne blive en smule for farvemættede.

Specifikationer

Mærke
Hewlett Packard (HP)
Type
Alt-i-en
Farve eller S/H
Farve
Papirstørrelse
A4
Opløsning printer
1200 x 1200
Opløsning scanner
1200 x 1200
Antal blækpatroner
2
Tilslutninger
USB, Wi-Fi, Bluetooth, Ethernet, SD-kort, HP ePrint, Apple AirPrint, Mopria, DirectPrint
Netværk
Wi-Fi 802.11b/g/n;1,
Mål
45,3 x 41,0 x 19,3 cm
Papirskuffe
90