Den eneste fysiske knap er powerknappen. Alt andet styres med den berøringsfølsomme skærm.

HP Envy Inspire 7920e

7920e er en kontorprinter med mange gode funktioner, men vi var lidt skuffede udskrivningen af sort tekst.

af Morten Skeldal Østergaard #Printer #Hewlett Packard (HP)
7.0

Envy Inspire 7920e er HP’s bud på en printer til dig, der måske ikke har det store printbehov, men som gerne vil have en alsidig kontorprinter. Udseendet er da også mere funktionelt end flot, og 7920e fylder en del på skrivebordet.

Printeren har mange fine funktioner, når man tænker på, hvor lidt den faktisk koster. Den har en udmærket berøringsfølsom skærm, som du fx kan bruge til at få printeren til at kopiere. Vi koblede Envy Inspire 7920e på vores trådløse netværk ved at taste koden ind på skærmen, og det virkede helt uden problemer. Det var heller ingen sag efterfølgende at finde printeren på netværket med HP’s app til Android-telefoner. Der sidder en USB-port beregnet til forbindelse til pc’en på bagsiden af printeren, men der er placeret et klistermærke over den, som opfordrer til at koble printeren til det trådløse netværk i stedet. Det er altså en printer, der først og fremmest er beregnet til at være på nettet.

Få minutter efter vi pakkede printeren ud, lå vores første udskrift klar i udbakken. Desværre klarer printeren sig ikke så godt i en af de mest centrale discipliner: Udskrivning af almindelig sort tekst. Printere udskriver i dag i så høj opløsning, at vi som regel skal have luppen frem for at kunne bedømme kvaliteten af printet tekst. Sådan er det ikke med Envy Inspire 7920e, hvor vi med det blotte øje kunne se en tydelig grå skygge om bogstaver, der ellers burde være udskrevet helt sorte.

Printeren kan automatisk hive papiret ind igen og udskrive på begge sider, så du sparer lidt på papiret. På HP’s eget fotopapir udskrev vi også en serie billeder samt vores testark, der er beregnet til at afsløre svagheder ved fotoprint. Billederne var gode nok til, at man kunne få lyst til at udskrive et foto i en snæver vending, men de var ikke i en kvalitet, der gav os lyst til at sætte dem i ramme og hænge dem op på væggen. Motivet stod skarpt og fint, men farverne manglede liv – og de områder i billedet, som burde være sorte, var nærmere mørkegrå.

Der sidder kun to blækpatroner i printeren: én med sort blæk og en med farverne cyan (blå), magenta (rød) og gul. Den kombinerede farvepatron betyder, at du er nødt til at skifte hele patronen, når blot du løber tør for én af farverne.

I bunden sidder en bakke med plads til op til 125 ark A4-printerpapir. Det svarer til en kvart pakke papir, og hvis du udskriver mange sider hver måned, kan det godt blive lidt trættende at skulle fordre printeren med papir hele tiden.


+ Mange funktioner

+ Berøringsfølsom skærm

– Kun to patroner

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

7920e er en kontorprinter med mange gode funktioner, men vi var lidt skuffede udskrivningen af sort tekst.

Specifikationer

Mærke
Hewlett Packard (HP)
Type
Mulifunktionsprinter
Farve eller S/H
Farve
Papirstørrelse
A4
Opløsning printer
1200 x 1200 dpi
Opløsning scanner
1200 x 1200 dpi
Antal blækpatroner
2
Tilslutninger
USB, Wi-Fi
Netværk
Wi-Fi 5
Mål
46 x 51,125 x 23,3 cm
Papirskuffe
125 ark