Scanneren gemmer sig under låget foroven.

HP Envy 6020e

HP Envy 6020e er en god, lille kontorprinter, men den er lidt besværlig at betjene.

af Morten Skeldal Østergaard #Printer #Hewlett Packard (HP)
6.9

HP Envy 6020e ser enkel og elegant ud med sin lave profil og sine lyse farver. Desværre er betjeningen ikke helt så enkel.

Vi forsøgte at ordne de indledende indstillinger fra en Android-telefon, men vi måtte opgive at fuldføre opsætningen gennem HP’s app, så vi endte med at tænde for pc’en og installere Windows-app’en der.

Det var heller ikke helt smertefrit. Printeren har et stik til USB-kabel, men der sidder et klistermærke hen over det og opfordrer til, at du kun bruger Wi-Fi-forbindelsen til printeren. Det endte med at gøre klargøringen af printeren noget mere besværlig, end den egentlig behøvede at være.

På fronten sidder en håndfuld berøringsfølsomme knapper, som du fx kan bruge til at tage fotokopier med. Betjeningen er ikke helt lige til, for der er ingen tal, pile eller tekst, og noget så simpelt som at øge antallet af kopier af den side, du har lagt i scanneren, krævede et smugkig i manualen. Det viste sig, at løsningen var så lavpraktisk som at blive ved med at trykke på kopieringsknappen. Det er med andre ord klart nemmere at styre printeren med de tilhørende apps til telefonen eller Windows.

Printeren kan udskrive fotos, hvis du har brug for hurtigt lige at skrive et billede ud, men kvaliteten er ikke overvældende. Fotos får et lidt fladt udtryk, der skyldes, at der kun er to farvepatroner, og det sorte blæk, der bruges til fotos, er det samme, der er beregnet til udskrivning af tekst. På lidt dyrere printere er der ofte en særlig sort fotopatron, der gør en stor forskel, når du udskriver billeder.

Der er desuden kun to blækpatroner i printeren – en med tre farver og en med sort. Det betyder, at du skal skifte farvepatroner forholdsvis ofte, hvis du udskriver mange fotos, fordi den er færdig, så snart du løber tør for blot én af farverne.

Som kontorprinter til udskrivning af tekster og diagrammer fungerer printeren hurtigt og uden problemer, og printkvaliteten er, som den skal være. Den indbyggede scanner gemmer sig under låget for oven. Den passer lige til et A4-ark, og Envy 6020e opfatter selv, at du har lagt papir på glaspladen og gør sig klar til at tage en kopi.

Selv om Envy 6020e er forholdsvis billig, får du et halvt års medlemsskab af HP’s blækservice, Instant Ink, med i handlen. Det betyder, at du automatisk modtager nye blækpatroner, når du er ved at løbe tør. Sammen med de nye patroner modtager du også en returkuvert, så du kan sende dine brugte patroner til genbrug hos HP.

Der følger også et medlemskab af HP+ med printeren. Det giver dig blandt andet længere garanti og beskyttelse mod malware.

 


+ Instant Ink i et halvt år

+ Udmærket til kontorprint

– Besværlig betjening

– Kun to blækpatroner

 

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

HP Envy 6020e er en god, lille kontorprinter, men den er lidt besværlig at betjene.

Specifikationer

Mærke
Hewlett Packard (HP)
Type
3-i-én printer
Farve eller S/H
Farve
Papirstørrelse
A4
Opløsning printer
4800 x 1200 DPI
Opløsning scanner
1200 DPI
Antal blækpatroner
2
Tilslutninger
USB og Wi-Fi
Netværk
Wi-Fi 5
Mål
43,25 x 36,11 x 13,21 cm
Papirskuffe
100 ark
Print af A4-foto
3 min. og 17 sek.
Farvesider pr. minut
7 sider/min
S/H sider pr. minut
10 sider/min