HP DeskJet 3639

HP DeskJet 3639

HP DeskJet 3639 havde været en fantastisk printer, hvis det ikke var for de tydelige streger på print.

af #Printer #Hewlett Packard (HP)
6.2

Hvis ikke udskriften er i orden, så kan en printer have nok så mange smarte funktioner. Jeg ærgrer mig over, at stregerne er så tydelige, som de er på de færdige print fra HP DeskJet 3639. Ellers ville printeren have været en seriøs kandidat, næste gang jeg selv skal ud og investere i en ny printer til hjemmekontoret.  For farverne på billedprint fremstår overraskende naturtro og klare – og de mørke områder er også ganske flotte.

Men skåret i glæden er de lodrette streger, som printhovedet sætter på motiverne på det færdige print. Dét er synd, for printeren koster blot 490 kroner og er således et oplagt valg for langt de fleste mennesker, der skal købe en ny kontorprinter, som skal kunne klare alle opgaver.

Selv om printeren ikke har noget stort display, er den nem at installere. Det har ellers tidligere vist sig at være svært på maskiner uden skærm. Men den medfølgende hurtig-guide leder dig ind på HP’s opsætningshjemmeside, hvor du efter at have downloadet et program hurtigt får printeren på dit trådløse netværk. Det er nemt, det går hurtigt – og det fungerer!

Selve printhastigheden er dog i den sløve ende, når man sammenligner med printere i samme prisklasse. Knap 3,5 minutter for 10 siders ren tekst er en smule sløjt, og godt 7 minutter for 10 print med tekst og billeder er tilfredsstillende – og ikke mere.

Printeren har et lidt specielt design med hvide overflader og blå paneler, der leder tankerne hen på et rumskib. Det skærer ikke i mine øjne, men det er muligvis ikke alle, der sætter pris på dét design. Til gengæld kan HP DeskJet 3639 bruges på hjemmekontoret uden at forstyrre folk i de tilstødende lokaler – den er mærkbart lydsvag under brug.

Printeren understøtter smartphone-udskrifter via Wi-Fi Direct og Apples AirPrint.

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

HP DeskJet 3639 havde været en fantastisk printer, hvis det ikke var for de tydelige streger på print.

Specifikationer

Mærke
Hewlett Packard (HP)