Den flotte LED-skærm er på hele 4,3 tommer.

HP Color LaserJet Pro 4302fdw

Denne laserprinter er for dig, der har store udskriftsbehov og gerne vil udskrive i farver.

af Morten Skeldal Østergaard #Printer #Hewlett Packard (HP)
9.1

HP Color LaserJet Pro 4302fdw er ikke en printer, man anskaffer sig for bare at udskrive lidt for sjov i ny og næ. Den er derimod beregnet til dig, der har et stort printbehov og gerne vil have farver på dine udskrifter.

Det kan på ingen måde anbefales at kaste sig ud i at printe fotos på printeren. Det kan lige gå an som en del af fx en udskrevet avisartikel, men fotos, der fylder en hel A4-side, ser flade og triste ud.

Printerens hovedformål er kontorbrug, hvor du udskriver lange tekster, der kan være ledsaget af lidt kulørt grafik. Udskrifterne stod så skarpt, at vi måtte tage et mikroskop frem for at se de allermindste afvigelser i kanten af de udskrevne bogstaver. Der var en tendens til, at farvegrafik fik en lidt blålig tone, men ellers var vi meget tilfredse med resultaterne.

Printeren er desuden hurtig på alle fronter. Den brugte kun 11 sekunder på at vågne fra dvale, udskrive en side med tekst og grafik, trække siden ind igen og til sidst udskrive på den anden side af papiret også. Den klarer sig også fint i standarddisciplinen med udskrivning af A4-sider med ren tekst. Vi fik printeren op på næsten 30 sider i minuttet. Med dén hastighed bliver man glad for den store udbakke.

Designet er stilrent på kanten af det skrabede. Der er ingen synlige knapper på toppen af printeren, og vi må tilstå, at vi brugte lidt tid på at finde power-knappen, der sidder som en smal stribe på fronten af printeren. Al betjening foregår enten via skærmen, HP’s gode program til Windows eller den tilsvarende app til din telefon.

Skærmen er en af de bedste, vi har oplevet på en printer. Den er stor og flot, og den reagerer hurtigt på dine tryk. Oplevelsen er lidt som at bruge en lille, vandret smartphone. De mest avancerede funktioner er gemt lidt ad vejen, så de basale funktioner med fotokopiering, scanning og udskrift er meget nemme at finde og bruge.

Inde i printeren sidder fire store tonerbeholdere med sort og tre farver. De er allerede installeret, når du pakker printeren ud, så opsætningen består mest af lige at fjerne nogle beskyttende plastikstrimler på printerens mange låger og så ellers indtaste kodeordet til dit trådløse netværk, så din pc kan finde printeren efterfølgende.


+ Superhurtig

+ Nem at betjene

– Blålig tone i grafik

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Denne laserprinter er for dig, der har store udskriftsbehov og gerne vil udskrive i farver.

Specifikationer

Mærke
Hewlett Packard (HP)
Type
Laserprinter
Farve eller S/H
Farve
Papirstørrelse
A4
Opløsning printer
600 x 600 DPI
Opløsning scanner
1200 DPI
Antal blækpatroner
4 stk.
Tilslutninger
USB, Wi-Fi, Ethernet
Mål
43,4 x 42 x 38,4 cm
Papirskuffe
250 ark
S/H sider pr. minut
29