Epson Premium XP-7100

Epson XP-7100 en fin printer til blandet hjemmebrug, hvis dit printbehov ikke er så stort.

af Morten Skeldal Østergaard #Printer #Epson
9.2

Epson Premium XP-7100 er en printer, der – med held – forsøger at sætte sig på to stole på samme tid: Den har alle de funktioner, man kan ønske sig i en printer til hjemmekontoret og samtidig er den en ganske habil fotoprinter.

Et kompromis betyder selvfølgelig også, at man må give afkald på noget: Epson XP-7100 har en temmelig lille papirbakke for en kontorprinter. bakken er først og fremmest beregnet til at tage mange forskellige papirformater.

Der er oven i købet også en plastikplade, hvor du kan lægge en cd eller dvd med printbar overflade på, hvis du vil give dvd’en med feriebillederne et personligt præg. Den lille papirbakke betyder, at du kommer til at hive bakken ud og ind ad printeren ret ofte, hvis du printer mange dokumenter.

Fotoudskrifterne er bedre end fra en gængs kontorprinter. Udover de sædvanlige blækpatroner med farverne sort, magenta, cyan og gul, så er der også en ekstra patron med en særlig sort blæk til fotoudskrifter. Om det er det, der gør udslaget skal jeg ikke kunne sige, men der er i hvert fald fin dybde og kontrast i fotoudskrifterne. Billige kontorprintere kan godt have en tendens til at mørke nuancer flyder sammen. Det skete ikke i vores fototestprint. Udskrifterne kan ganske vist ikke helt måle sige med en dedikeret fotoprinter, men man skal holde udskrifterne fra de to op ved siden af hinanden for at kunne se forskel.

Du kan printe både fra pc og trådløst fra en smartphone og på fronten af printeren sidder også en SD-kortlæser og en USB-port, så der er gode muligheder for at sende billeder til udskrift.

I toppen af printeren sidder en A4-scanner. Det er hurtigt og nemt at scanne en side eller tage en kopi takket være den store berøringsfølsomme skærm, der kan klappes ud på midten af printeren. Det er imponerende, at printeren trods sin lille størrelse automatisk kan scanne, printe og kopiere dokumenter på begge sider.


+ Gode udskrifter

+ Mange funktioner

– Lille papirbakke

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Epson XP-7100 en fin printer til blandet hjemmebrug, hvis dit printbehov ikke er så stort.

Specifikationer

Mærke
Epson
Type
Multifunktionsblækprinter
Farve eller S/H
Farve
Papirstørrelse
A4
Antal blækpatroner
5
Tilslutninger
Wifi, USB
Mål
39 x 33,9 x 18,3 cm
Papirskuffe
30 ark
Print af A4-foto
1 minut og 42 sekunder
Print af 10 x 15 cm foto
48 sekunder