Skærmen kan klappes ud, så den er nemmere at læse, hvis du står op.

Epson WorkForce Pro WF-4820DWF

WorkForce Pro WF-4820DWF en alsidig printer, der kan dække hele familiens udskrivningsbehov.

af Morten Skeldal Østergaard #Printer #Epson
8.5

Med 3-i-1 WF-4820DWF er det lykkedes Epson at proppe et flot udvalg af funktioner ind i en printer, der ikke fylder alverden på skrivebordet.

WF-4820DWF er nem at indstille og koble sammen med pc’en, men det er faktisk stort set lige så nemt at få forbindelse til Epsons app på telefonen. Den overskuelige betjening skyldes især den store farveskærm,  der gør det nemt at få overblik over, hvad der foregår. Du bliver holdt betryggende i hånden, når du skal gennem netværksopsætningen, som på nogle printere godt kan være urimeligt besværlig. På skærmen kan du også nemt skifte mellem printerens funktioner og se, om du er ved at løbe tør for blæk.

Printeren vil nok føle sig mest hjemme på et hjemmekontor. Den har gode forbindelsesmuligheder med både trådløst og kablet netværk, og vi kunne også uden problemer udskrive et billede fra en iPad via Apples AirPrint-teknologi. Fotos er generelt meget flotte for en printer i denne prisklasse. Velbelyste fotos står nærmest perfekt, og det er kun i mørke dele af billedet, at man kunne savne lidt flere nuancer.

Det er bare en ekstra fordel, at der er separate farvepatroner for farverne cyan (blå), magenta (rød) og gul. I billige printere er de tre farver ofte samlet i samme patron, og det er med til at øge printerudgifterne, fordi du så skal udskifte hele patronen, så snart du løber tør for bare én af farverne. WF-4820DWF kan også automatisk udskrive på begge sider af papiret, så du sparer lidt på papirbudgettet.


+ Gode forbindelsesmuligheder

+ Fine udskrifter

+ Meget kompakt

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

WorkForce Pro WF-4820DWF en alsidig printer, der kan dække hele familiens udskrivningsbehov.

Specifikationer

Mærke
Epson
Type
Multifunktionsblækprinter
Farve eller S/H
Farve
Papirstørrelse
A4
Opløsning printer
4.800 x 2.400 DPI
Opløsning scanner
1.200 DPI x 2.400 DPI
Antal blækpatroner
4
Tilslutninger
USB, kabelnetværk, trådløst netværk
Netværk
WiFi 4
Mål
42,5‎ x 38,9 x 26,5 cm
Papirskuffe
250 ark
Farvesider pr. minut
12
S/H sider pr. minut
25