Epson WorkForce Pro WF-3725

En stor kontorprinter, der både printer hurtigt og leverer god printkvalitet.

af Christian Slot #Printer #Epson
8.0

Havde jeg 1.000 kroner til en ny printer, ville jeg vælge Epson WorkForce Pro WF-3725. Er dit budget lavere, findes der rimelige alternativer, der også leverer gode resultater. WF-2725 gør det bare godt på alle parametre.

Opsætningen går hurtigt; installationen af de fire medfølgende blækpatroner og tilslutning til det trådløse netværk sker problemfrit. Menuen føles en anelse mere professionel end tilsvarende på printere: Den er klinisk minimalistisk og overskuelig at finde rundt i, og tilslutningsmulighederne er mange: Du kan vælge at udskrive fra computeren eller smartphone via Wi-Fi Direct, Epsons app, Apple AirPrint, Google Cloud Print eller NFC.

Hastigheden på print er god: Et minut og 12 sekunder for 10 siders tekst er suverænt – og blot tre minutter og 20 sekunder for 10 sider med både tekst og billeder er ligeledes fremragende. Kvaliteten på printene er for det meste også upåklagelig. Motiverne på farveprintene har en god kontrast, der får detaljerne til at træde frem. Billederne står desuden ganske skarpt og med fin farvemætning. Farverne er ret naturtro, men et mindre hår i suppen er en anelse gullige farvestænk, der eksempelvis kan ses på den mørke baggrund.

Man kan argumentere for, at kvaliteten og hastigheden skal være i orden, hvis man investerer knap 1.000 kroner i en printer, men omvendt er det ikke alle printere i det prisleje, der giver så solide resultater, som WorkForce Pro WF-3725 leverer.

Før du vælger netop denne printer, skal du dog være opmærksom på størrelsen: Den fylder med sine 42,5 x 37,8 x 24,9 cm særdeles godt op på hjemmekontoret, og med en vægt på 8,6 kilo er den ikke så let at flytte rundt på, når den først er installeret.

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

En stor kontorprinter, der både printer hurtigt og leverer god printkvalitet. Men prisen er også i den høje ende af budgetskalaen.

Specifikationer

Mærke
Epson