Klappen, som skærmen sidder i, vipper sutomatisk op for at gøre plads til at udskrive.

Epson Expression Photo XP-970

Hvis du har brug for en alsidig printer, der en gang i mellem skal udskrive flotte A3-fotos, så er XP-970 en god og kompakt løsning.

af Morten Skeldal Østergaard #Printer #Epson
8.7

Det behøver ikke at koste en formue at få sig en printer, der kan udskrive flotte fotos i det store A3-format. Det er Epson XP-970 beviset på.

Printeren er ikke så stor, som man umiddelbart skulle tro, den ville være, for der er ikke gjort plads i den til en separat papirbakke til A3-papir. Epson kalder selv printeren for small-in-one i stedet for all-in-one.

Når du printer på A3-papir, skal du i stedet for først sætte udskrivningen i gang på pc’en. Herefter skal du vente på, at printeren beder om papir med en besked på sin indbyggede farveskærm, før du sætter et enkelt ark i holderen bagerst på printeren.

Det tager i gennemsnit 4 minutter og 7 sekunder at udskrive et A3-fotoprint, men det er ventetiden værd. Fotos står skarpt og flot, selv om der er skruet en anelse for meget op for farverne i forhold til de originale fotos på computeren.

Vi printede vores A4-testark, der er skabt til at afsløre fejl og svagheder i fotoudskrifter. Derefter udskrev vi 12 fotos i A3-størrelse, og så var det sådan set slut: Printeren bekendtgjorde, at det var tid til at skifte en af blækpatronerne, og et kig i printerens indstillingsprogram i Windows viste, at et par af de andre patroner også var ved at være tomme. Det gør altså Epson XP-970 til et temmelig dyrt bekendtskab, hvis du printer mange store fotos, for et sæt til udskiftning af alle seks blækpatroner koster i omegnen af 500 kroner.

Hvis du blot printer et foto i ny og næ, og derudover har brug for en printer, der kan det hele, så er XP-970 dog et indbydende bekendtskab. Den er nem at betjene takket være den 4,3 tommer store skærm, og alle funktioner fra indscanning til kopiering virker perfekt. Der er endda mere specielle funktioner som udskrivning på dvd’er ved hjælp af den medfølgende holder.


+ Store, flotte fotos

+ Mange funktioner

– Dyr i drift

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Hvis du har brug for en alsidig printer, der en gang i mellem skal udskrive flotte A3-fotos, så er XP-970 en god og kompakt løsning.

Specifikationer

Mærke
Epson
Type
Multifunktionsblækprinter
Farve eller S/H
Farve
Papirstørrelse
A3
Opløsning printer
5.760 x 1.440 DPI
Opløsning scanner
1.200 DPI x 4.800 DPI (vandret x lodret)
Antal blækpatroner
6
Tilslutninger
USB, trådløst netværk
Mål
47,9‎ x 35,6 x 14,8 cm
Papirskuffe
100 ark
Print af A4-foto
2 minutter og 38 sekunder
Print af 10 x 15 cm foto
57 sekunder