Den store skærm gør det nemt at betjene printeren.

Epson Expression Photo XP-8600

Epson XP-8600 er en god multifunktionsprinter, hvis du ikke har så store printbehov.

af Morten Skeldal Østergaard #Printer #Epson
8.6

Epsons nye fotoprinter, XP-8600, har en praktisk størrelse og leverer fine udskrifter.

Udskriftskvaliteten skyldes blandt andet, at der sidder hele seks blækpatroner inde i printeren. Udover sort, gul, rød (magenta) og cyan (blå), så er der også to lysere udgaver af de to sidstnævnte farver. Farvegengivelsen i fotoudskrifter er ikke helt præcis, men hvis du kan lide lidt ekstra kulør i dine billeder, vil du ikke blive skuffet over at printe feriebillederne ud på XP-8600.

Vi har set bedre kontraster end i fotos fra XP-8600. Det ville have hjulpet med en ekstra sort fotopatron, men der er trods alt fine detaljer – også i de mørke områder af udskrifterne. Udskriftsprocessen er i øvrigt meget støjsvag, så det er ikke noget problem at være i rum med printeren, mens den arbejder.

Midt på fronten af printeren sidder en god, berøringsfølsom farveskærm på 4,8 tommer. Størrelsen gør det nemt at styre slagets gang, når du skal tage fotokopier eller udskrive billeder fra et SD-kort.

Det er nemt at åbne printeren, hvis der opstår papirstop. Ved at sætte to fingre i huller på bagsiden, kan næsten hele bagsiden af printeren løftes ud, så der er fri adgang til printerens indre. Vi skiftede også blækpatroner på printeren ved at klappe hele den øverste del af printeren op. Det foregik helt problemfrit ved at følge de pædagogiske anvisninger på skærmen.

XP-8600 fylder meget lidt på bordet, men den lider desværre under nogle lidt tvivlsomme designbeslutninger. Låget på scanneren rager fx så langt ud, at det dækker over det øverste af printerens skærm, når den er klappet helt ud.

Udbakken, hvor de færdige udskrifter havner, rulles ud ved hjælp af en lille motor inde i printeren. Du skal bare trykke på en knap på skærmen. Bakken er lidt upraktisk placeret for den dækker over de nederste papirbakker, hvor papirer skal ind i printeren. Hvis man printer mange sider ad gangen, bliver man lidt træt af at skulle rulle udbakken ind hele tiden.

 


+ Gode fotoudskrifter

+ God, stor skærm

– Uegnet til store udskriftbehov

– Mærkværdigt design

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Epson XP-8600 er en god multifunktionsprinter, hvis du ikke har så store printbehov.

Specifikationer

Mærke
Epson
Type
Multifunktionsprinter
Farve eller S/H
Farve
Papirstørrelse
A4
Opløsning printer
5.760 x 1.440 DPI
Opløsning scanner
1200 x 4800 DPI
Antal blækpatroner
6
Tilslutninger
USB
Mål
34,9‎ x 34,0 x 14,2 cm
Papirskuffe
100 ark
Print af 10 x 15 cm foto
54 sekunder
Farvesider pr. minut
9
S/H sider pr. minut
9,5