Epson Expression Home-445

Epsons printer trækker lodrette striber i fotoudskrifter.

af Christian Slot #Printer #Epson
6.4

Epson betegner selv printeren Expression Home-445 som en ”Small-in-One”-printer på grund af det kompakte design, der er målrettet hjemmekontoret. Med en vægt på godt fire kilo og mål på 39 x 30 x 14,6 centimeter passer betegnelsen meget godt: Expression Home-445 gør ikke det store væsen af sig, selv om du har den stående fremme på bordet på kontoret.

Opsætningen af printeren foregår for det meste uden kvaler: Det går som en leg at indsætte de fire patroner, og indstillingerne ændres på skærmen (der dog ikke er trykfølsom) ved hjælp af piletastknapper. Wi-fi-opsætningen er let, men menuen og ikonerne er dog overraskende gammeldags. Det gør ikke alverden, men det efterlader ikke det bedste førstehåndsindtryk, sammenlignet med nogle af de mere tidssvarende konkurrenter.

Printhastigheden er ganske god på denne budgetprinter til blot 650 kroner. 10 siders tekst klares på godt 2,5 minutter, mens 10 siders tekst med billedmotiver ryger igennem maskineriet på knap 4,5 minutter. Det er fortræffeligt – uden at være fuldstændig prangende.

Til gengæld er slutresultatet ved første øjekast godt. De sorte områder er dybsorte, og farverne også ganske naturtro. Men tages luppen frem, mangler der en anelse mere kontrast i motiverne, og så skurrer et par lodrette streger i øjnene. Det trækker  ned på printkarakteren, og det er synd, for resultaterne derudover er ellers ganske gode. Når det er sagt, så kan  man næppe forvente ret meget mere af en printer, der koster under 700 kroner, og som vil tilfredsstille den helt almindelige printerbruger.

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Leverer en god præstation over hele linjen. Desværre optræder der lodrette streger på farveprint, hvilket trækker en smule ned.

Specifikationer

Mærke
Epson