Du kan tydeligt se hvor meget blæk, der er tilbage i hver enkelt tank.

Epson EcoTank ET-5150

Du får en seriøs printer til hjemmekontoret her. ET-5150 er god både for tegnebogen og miljøet.

af Morten Skeldal Østergaard #Printer #Epson
9.0

EcoTank ET-5150 er en seriøs alt-i-én printer fra Epson.

Navnet EcoTank afslører, at printeren ikke har traditionelle blækpatroner, men i stedet genopfyldelige tanke. Det er bedre for både miljøet og tegnebogen, og det er faktisk en overkommelig opgave at fylde tankene op. Tankene er synlige på forsiden af printeren, og du fylder dem op ved at åbne låget til den tomme tank og vende en flaske med blæk på hovedet ned over ventilen i toppen. Vi klarede manøvren med alle fire tanke uden at få så meget som en dråbe blæk på fingrene.

Du bestemmer selv, om du vil styre printeren fra pc eller telefon, eller om du vil betjene den direkte ved hjælp af den udmærkede, berøringsfølsomme skærm. Vi var især glade for Epsons smartphone-app, som gjorde det nemt at udskrive en stribe PDF’er fra emails.

Vi udskrev også et særligt fototestark. Vores A4-testbillede kunne ikke helt leve op til kvaliteten på vores referenceprint fra en regulær fotoprinter. Billederne havde et lidt fladt udtryk, men det var dog ikke værre, end at vi uden tøven kunne hænge et par billeder op på køleskabet til offentlig beskuelse.

Udskrivning af dokumenter blev klaret i et nogenlunde tempo og i fin kvalitet. Der var ingen synlige streger i ensfarvet grafik i et regneark, som vi sendte til printeren.

ET-5150 rager et godt stykke op i landskabet, men den optager faktisk ikke så meget plads på bordet. Faktisk er printeren højere, end den er bred. På billigere printere bliver de udskrevne sider spyttet ud i en spinkel plastikbakke, der trækkes ud foran printeren, men i ET-5150 lander de på “hylden” i midten af printeren. Det virker noget mere professionelt, og du slipper for at udskriftsbakken fylder på bordet. På toppen sidder en arkføder, som printeren automatisk trækker papir ind fra, når du skal indscanne eller kopiere flere ark ad gangen. Det virker helt, som det skal, og er med til spare en masse tid, der kunne være spildt på at åbne og lukke låget på printeren.

I bunden kan du trække en bakke ud med plads til 250 ark A4-papir. Det er en fin størrelse til hjemmebrug, men du skal være opmærksom på, at der kun kan være 30 ark i udbakken, så den skal du huske at tømme ind imellem, hvis du udskriver en stor bunke på én gang.


+ Store blæktanke

+ Store papirbakke

– Lidt flade fotoudskrifter

 

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Du får en seriøs printer til hjemmekontoret her. ET-5150 er god både for tegnebogen og miljøet.

Specifikationer

Mærke
Epson
Type
Alt-i-én printer
Farve eller S/H
Farve
Papirstørrelse
A4
Opløsning printer
4800 x 1200 DPI
Opløsning scanner
1200 x 2400 DPI
Antal blækpatroner
4
Tilslutninger
USB
Mål
34,6 x 37,5 x 34,7 cm
Papirskuffe
250 ark
Andet
Kapacitet i blæk, der følger med printeren: 13.300 sider med sort tekst / 5.200 sider blandet tekst og grafik i farver