Epson EcoTank 3750

EcoTank 3750 giver dig mulighed for at genopfylde blækket og have nok til print i årevis.

af Christian Slot #Printer #Epson
8.5

Den største fordel ved Epsons nye printer, EcoTank 3750, er, at du kan genopfylde de fire blæktanke med nyt blæk, og så skulle du ifølge Epson kunne udskrive op til 14.000 sider i sort-hvid og 11.200 sider i farve ved hjælp af det medfølgende blæk.

En ny blæktank, der fylder beholderen helt op, koster 79 (farve) eller 119 kroner (sort), hvorefter du igen har nok blæk til at køre et par år. Det retfærdiggør velsagtens navnet EcoTank.

EcoTank 3750 er enormt nem at sætte op. Efter opfyldning af tankene, en kort kalibrering på cirka fem minutter og opsætning af trådløst netværk, er du kørende. Menuen på EcoTank 3750 betjenes af knapper til venstre for skærmen, og menuerne er ret intuitive at navigere rundt i.

Print, scan, kopi

Printerfunktionen på EcoTank 3750 er tilfredsstillende. Jeg printede 10 siders tekst på 44,8 sekunder og 10 sider med tekst og farvebilleder på 2 minutter og 43 sekunder. Det er udmærkede resultater, når man sammenligner med konkurrenterne på markedet.

Selvom Epson har målrettet printeren mod dig, der vil spare penge på blækket, så leverede EcoTank 3750 også fine print, når jeg udskrev billeder på Epsons Premium Glossy-fotopapir. Farverne er klare og naturlige uden at være for overmættede. Vi får dog en anelse blå farvestik på sort-hvid-billedprint, når vi tager den store lup frem.

Jeg vil intet have imod at bruge EcoTank 3750 til at printe familiebilleder som gave til farmor.

Print via telefonen

Udover at printe kan EcoTank 3750 også scanne og fotokopiere dine dokumenter, hvis du har brug for flere eksemplarer af festsangen. Det er nemt og intuitivt og fungerer ved at lægge dit print i bakken helt på toppen af printeren eller på glaspladen i midten.

Du kan desuden printe trådløst via Wi-Fi Direct eller Epson iPrint – en app til din mobiltelefon, hvorfra du kan printe billederne fra din mobiltelefons hukommelse. Der er dog ikke mulighed for at scanne med mobiltelefonen og sende scanningen direkte til print – det havde ellers været oplagt.

Prisen synes en smule høj, når man kan købe ældre modeller til det halve.

 

+ Blæktanke der kan genopfyldes
+ Fin udskriftshastighed
– En anelse dyr
– Lidt blå farvestik på sort-hvid-billeder

Find den billigste pris på Epson EcoTank ET-3750 her

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

EcoTank 3750 er en velfungerende multifunktionsprinter, der virker økonomisk i brug. Men købsprisen er en anelse høj.

Specifikationer

Mærke
Epson
Type
Multifunktionsblækprinter
Farve eller S/H
Farve
Papirstørrelse
Max A4
Opløsning printer
4.800 x 1.200 DPI
Opløsning scanner
1.200 DPI x 2.400 DPI
Antal blækpatroner
4
Tilslutninger
WiFi, USB, Ethernet, Wi-Fi Direct
Mål
37,5‎ x 34,7 x 23,1 cm
Papirskuffe
150 Ark Standard
Farvesider pr. minut
8
S/H sider pr. minut
15