Alle hovedfunktionerne er kun et enkelt tryk væk i printerens menu.

Canon Pixma TS8351

Pixma TS8351 er en enkelt designet printer, der scanner, printer og kopierer i god kvalitet.

af Morten Skeldal Østergaard #Printer #Canon
9.0

Du får forbavsende gode udskrifter og et fint udvalg af funktioner i Canons multifunktionsprinter Pixma TS8351.

Printeren syner ikke af meget med sit enkle design i enten sort eller hvid, men indeni gemmer sig seks blækpatroner, som sørger for, at printeren udskriver både tekstdokumenter og fotos i høj kvalitet. Det tog over tre minutter at udskrive et 15 x 10 cm foto i højeste kvalitet, så det kan godt tage noget tid at udskrive en hel bunke feriebilleder, men det er ventetiden værd. Det går en del hurtigere med tekstdokumenter, hvor vi kunne udskrive 16 sider på et minut.

Det er nemt at betjene Pixma TS8351 takket være den store berøringsfølsomme farveskærm. Menuerne er pædagogisk opbygget, og de tre mest brugte funktioner – print, scan og kopier – fylder hele hovedmenuen ledsaget af store og tydelige ikoner. Hele den øverste del af forsiden af printeren kan klappes ud, så du bedre kan se, hvad der sker på skærmen. Du skal dog tage lidt forsigtigt på printeren, for alle løsdele som skuffer, bakker og hylder er fremstillet i noget ret spinkelt plastik.

Vi havde lidt problemer med at få printeren til at forbinde sig til vores trådløse netværk, men da det først var på plads, var det heller ingen sag at printe fra Canons app til telefonen. Du kan også scanne billeder fra Pixma TS8351 direkte til din telefon.

Det er en printer, der egner sig bedst til dig, der ikke har et stort udskrivningsbehov. Papirbakken kan indeholde 100 ark, så det er kun en femtedel af en almindelig pakke printerpapir. Til gengæld er det med til at sørge for, at printeren ikke fylder ret meget på skrivebordet.


+ Enkelt design

+ God skærm

– Skrøbelig plastikkonstruktion

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Pixma TS8351 er en enkelt designet printer, der scanner, printer og kopierer i god kvalitet.

Specifikationer

Mærke
Canon
Type
Multifunktionsprinter
Farve eller S/H
Farve
Papirstørrelse
A4
Opløsning printer
4800 x 1200 DPI
Opløsning scanner
2400 x 4800 DPI
Antal blækpatroner
6
Tilslutninger
USB
Netværk
Wi-Fi 4
Mål
43,5 x 31,6 x 14,5 cm
Papirskuffe
100
Print af 10 x 15 cm foto
3 minutter og 12 sekunder
S/H sider pr. minut
16 sider/minut