Canon Pixma TS705

En fin, lille printer, der leverer nogle rigtig gode udskrifter fra de fem blækpatroner. Og prisen kan man ikke klage over.

af Morten Skeldal Østergaard #Printer #Canon
8.4

Nogle gange behøver tingene ikke være så komplicerede. Det er fx tilfældet med Canons lille, billige printer Pixma TS705. Det er en af den slags printere, der ind imellem dukker op som slagtilbud i supermarkedskatalogerne, men det gør den ikke nødvendigvis til en dårlig printer.

Pixma TS705 har nemlig ramt en rigtig fin balance mellem pris og funktioner. Der er simpelthen sparet alle de rigtige steder.

Der er ingen indbygget scanner, og den lille skærm er i sort/hvid, men den viser de funktioner, der er behov for. Du kan fx se, om en af de fem blæktanke er ved at løbe tør, og få besked, hvis papiret har sat sig fast inde i printeren.

De helt billige blækprintere er efterhånden så gode, at det er sjældent, at vi ser deciderede fejl som farvestik eller streger i fotoudskrifterne.  Det er heller ikke noget problem i TS705, der leverer billeder, som de fleste vil være glade for.

Vi sammenlignede vores fototest­ark med en meget dyrere halvprofessionel printer, og TS705 haltede kun lidt efter på kontrasten og præcisionen i farverne. De mørke nuancer har en tendens til at flyde lidt sammen, så detaljer går tabt i skyggerne, men i det store hele er udskrifterne flotte og skarpe.

Der er også blevet plads til et par miljørigtige funktioner. TS705 kan automatisk udskrive på begge sider af papiret, og der er indbygget autosluk, så printeren selv lukker ned, når den ikke har været brugt i nogle minutter.


+ Gode udskrifter

+ Udskriver på dvd’er

– Få funktioner

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

En fin, lille printer, der leverer nogle rigtig gode udskrifter fra de fem blækpatroner. Og prisen kan man ikke klage over.

Specifikationer

Mærke
Canon
Type
Blækprinter
Farve eller S/H
Farve
Papirstørrelse
A4
Opløsning printer
4800 x 1200 DPI
Antal blækpatroner
5
Tilslutninger
USB
Netværk
802.11ac
Mål
Mål: 37,2 x 36,5 x 15,8 cm
Andet
Elforbrug: 23 watt, 0,9 watt i standby