Canon Pixma TS6150

Canon har lavet en fabelagtig printer, der klarer alle gøremål tilfredsstillende. Vi mangler dog en smule farvemætning på billedprint.

af Christian Slot #Printer #Canon
7.0

Canon TS6150 er storebroderen til TS6050, som tidligere har fået ganske fine roser med på vejen her i bladet. Og Canon fortsætter stilen med TS6150, der leverer fortræffelige tekst- og farveprint via det trådløse netværk på både computer og smartphone.

Men først og fremmest passer Canon Pixma TS6150 ind i de fleste kontorindretninger. Printeren fylder ikke meget og er oplagt i et mindre kontormiljø. Den lille sorte sag er i øvrigt nem at sætte op: Den fire tommer store trykfølsomme farveskærm guider dig igennem installationen af de fem medfølgende farvepatroner, og efter en håndfuld minutter er du klar til at printe fra din pc, smartphone eller via Wi-Fi Direct, hvor du opretter et direkte trådløst netværk mellem din enhed og printeren. Desuden er printeren ret lydløs i brug, hvilket ellers absolut ikke er en selvfølge på printere i denne prisklasse. Menusystemet er overskueligt og brugervenligt at finde rundt i, hvis du vil pille ved printerens forskellige indstillinger.

Kvaliteten er en del over middel – uden dog at være helt i top. Motiverne fremstår skarpe, de sorte områder er markant sorte i forhold til konkurrenterne, og der er ingen synlige farvestænk på farveprintene. Kontrastforholdene er også udmærkede, men karakteren ryger ikke helt i top, fordi farvemætningen ikke er optimal. Der mangler lidt mere knald på farverne på motiverne, som kommer til at fremstå en anelse for udvaskede.

Regulære tekstprint er også ganske udmærkede og printes i et tilfredsstillende tempo: TS6150 klarer 10 ark papir med ren tekst på 2,5 minutter, hvilket er godkendt. På print med kombineret tekst og billeder skal printeren dog bruge lige knap seks minutter – det er ikke dramatisk langsomt, men bestemt heller ikke hurtigt.

+ Generelt gode farveprint

+ Nem og hurtig opsætning

– Mangler en smule farvemætning

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Canon har lavet en fabelagtig printer, der klarer alle gøremål tilfredsstillende. Vi mangler dog en smule farvemætning på billedprint.

Specifikationer

Mærke
Canon
Type
Multifunktionsblækprinter
Farve eller S/H
Farve
Opløsning printer
4800 x 1200 dpi
Antal blækpatroner
5
Netværk
802.11b/g/n
Mål
37,2 x 31,5 x 13,9 cm
Papirskuffe
100 / 20