Canon Pixma TS3150

TS3150 er relevant for dig, hvis du har et meget lille budget. Har du lidt mere at rutte med, bør du kigge efter alternativer.

af Christian Slot #Printer #Canon
5.2

Før jeg kritiserer Pixma TS3150 alt for meget, skal det siges, at den kompakte printer blot koster 360 kroner. Det er næsten uhørt billigt – især set i lyset af, at producenten er Canon, der er kendt for at levere kvalitetsprintere. Men det er ikke just kvalitet, der kommer ud af TS3150. Printeren består, når disciplinen er tekstudskrift – sagen er en anden på farveprint.

Der er først og fremmest synlige streger på printene, selv efter et eftersyn af de to medfølgende farvekassetter og en rensning af printhovedet. Derudover har udskrifterne gule farvestænk. Motiverne er ellers ganske skarpe, men der mangler kontrast. Printkarakteren bliver ikke bedre af, at Pixma TS3150 er ret langsom – både når det gælder tekstprint og kombineret tekst- og billedprint. Det tager et minut og 15 sekunder at printe en simpel tekstside med to billeder – og hele 16,5 minutter at printe 10 af slagsen. Det er for meget.

Det gør det ikke bedre, at Canon TS3150 larmer så tilstrækkeligt meget, at det forstyrrer, hvis nogen sidder i rummet ved siden af. Så kan det godt være, at Canon bryster sig af, at TS3150 kan printe helt til kanten, men det er knap så sjovt, når det sker i en rasende langsom hastighed.

Opsætningen af TS3150 besværes i øvrigt af, at der ikke er noget stort display, som der er på mange af konkurrenterne. Det kan selvfølgelig lade sig gøre, men jeg måtte ty til hjælp i manualen for at kunne tilslutte printeren til det trådløse netværk. Når det er gjort, er det let at printe fra smartphonen via Wi-Fi Direct og dine netbaserede tjenester som for eksempel Dropbox.

+ Særdeles billig

– Uhørt langsom

– Streger og gule farver på printene

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

TS3150 er relevant for dig, hvis du har et meget lille budget. Har du lidt mere at rutte med, bør du kigge efter alternativer.

Specifikationer

Mærke
Canon
Type
Multifunktionsblækprinter
Farve eller S/H
Farve
Papirstørrelse
A4
Opløsning printer
4800 x 1200 dpi
Antal blækpatroner
2
Netværk
802.11b/g/n
Mål
43,5 x 31,6 x 14,5 cm
Papirskuffe
60 ark