Canon Pixma PRO-100S

Du får faktisk meget flotte – om end lidt kulørte – fotoudskrifter fra en printer til en forholdsvis overkommelig pris.

af Morten Skeldal Østergaard #Printer #Canon
8.2

Canons Pixma PRO-100S er for dig, der kræver lidt ekstra af din fotoprinter. Den kan udskrive billeder i A3-format, og det er nærmest små plakater. Billederne er skarpe, og farverne springer næsten ud af papiret. Du skal være forberedt på, at farverne ikke er præcis som på originalbilledet på pc’en – hudtoner er fx noget rødligere. Det giver et livligere billede, men gør det også svært at forudsige, præcis hvordan resultatet af udskrivningen vil blive. De fleste, der holder af at printe fotos på hjemmeprinteren, bliver dog med stor sandsynlighed ikke skuffet.

Pixma PRO-100S kan printe direkte på cd’er, dvd’er eller Blu-ray. Det gøres ved at lægge cd’en i en lille plastikholder, der skydes ind i printeren.

Der sidder otte blækpatroner under “kølerhjelmen”. De er i samme størrelse som i Canons billigere printere, så hvis du bliver glad for at udskrive fotos i A3-format, må du indstille dig på ofte at skulle købe blækpatroner.

Jeg slog først prisen på Pixma PRO-100S op, da jeg var færdig med at udskrive testsider på printeren – og jeg blev noget overrasket: Printkvaliteten lægger op til et meget højere prisleje. Faktisk er prisen på niveau med Canons egne små multifunktionsprintere til hverdagsbrug.


+ Kan printe direkte på en cd eller dvd

+ God pris i forhold til kvaliteten

– Lidt for voldsomme farver


Find laveste pris:

www.pricerunner.dk

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Du får faktisk meget flotte – om end lidt kulørte – fotoudskrifter fra en printer til en forholdsvis overkommelig pris.

Specifikationer

Mærke
Canon
Type
Blækprinter
Farve eller S/H
Farve
Papirstørrelse
A3
Opløsning printer
4800 x 2400 dpi
Antal blækpatroner
8
Mål
68,9 x 38,5 x 21,5 cm
Farvesider pr. minut
6 sider i minuttet
S/H sider pr. minut
7 sider i minuttet