Canon Pixma MG7750

Kvalitetsudskrifter i sløvt tempo

af Mathias Alsted Flinck #Printer #Canon
7.9

Du får ganske flotte udskrifter til små penge med Canons Pixma MG7750. Alt i én-printeren koster under 1.500 kr. og leverer et flot produkt, både når det gælder tekst og billeder. De rene tekstudskrifter står skarpt, og vi skal næsten have luppen frem for at se et lille slør ved bogstavernes kanter. Grafik står også flot med masser af farver og en fin mængde detaljer, hvilket kommer bedst til udtryk, når vi bruger Canons eget fotopapir.

Hastigheden er dog noget mere svingende. Pixma MG7750 er generelt sløv i optrækket, og der går en god rum tid, fra vi trykker på udskriv, til første side lander i udbakken. Det sløve tempo fortsætter under grafiske udskrifter, mens printeren øger tempoet gevaldigt efter første rene tekstside. Det gælder, uanset om vi udskriver fra telefon, tablet eller pc, som alle er nemme at koble til printeren både med eller uden kabel.

Kopiering og scanning er ligeledes nemt og ligetil, selvom den berøringsfølsomme skærm ikke altid reagerer lige præcist på tryk. Især scanningen går hurtigt, og Pixma MG7750 registrerer selv størrelsen på dokumentet, så du ikke ender med store, hvide områder, når du blot scanner et lille billede. Kvaliteten står dog ikke helt mål med brugervenligheden, for især de scannede billeder bliver ofte noget grynede.

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Pixma MG7750 gør sig med hurtige og flotte tekstudskrifter bedst til almindelige kontoropgaver. De grafiske udskrifter er flotte, men omstændelige, og så kunne scanneren levere et pænere resultat.

Specifikationer

Mærke
Canon
Type
Multifunktionsblæprinter
Farve eller S/H
Farve
Papirstørrelse
A4
Opløsning printer
9600x2400 dpi
Opløsning scanner
2400x4800 dpi
Antal blækpatroner
6
Tonerkapacitet
Ca. 300 sider
Tilslutninger
USB 2.0, kortlæser
Netværk
802.11 b/g/n
Mål
43,5 x 37 x 14,8 cm
Papirskuffe
125
Print af A4-foto
40 sekunder
Print af 10 x 15 cm foto
30 sekunder
Farvesider pr. minut
1,5
S/H sider pr. minut
11,1