Den store skærm gør det nemt at betjene printeren.

Canon I-Sensys Mf455dw

Canons laserprinter er nem at betjene takket være en kæmpestor farveskærm.

af Morten Skeldal Østergaard #Printer #Canon
8.1

I-Sensys Mf455dw er Canons bud på en seriøs sort-hvid laserprinter til hjemmekontoret eller den lille virksomhed.

Printeren udskriver både tekst og grafik i fin kvalitet. Selv i stor forstørrelse under vores elektroniske mikroskop stod kanterne på bogstaverne i en tekst helt skarpt.

De mest almindelige funktioner som kopiering og scanning styres let med den store, flotte farveskærm øverst på printeren. Skærmen gør det også nemt at få printeren på netværket, når du skal indstille den, inden du udskriver første gang.

Når vi printede fra pc’en kunne der godt gå op til 15-20 sekunder, før printeren vågnede op og begyndte at udskrive. Det føles som lang tid, hvis du sidder og skal bruge en udskrift i en fart. Men når først printeren var kommet i gang, spyttede den de sort-hvide udskrifter ud i et højt tempo. Efter den første udskrift var landet på printerens udskriftshylde, kom der cirka 34 sider ud i minuttet.

Printeren optager ikke noget særlig stort skrivebordsareal, men papirbakken, arkføderen, scanneren og bakken til færdige udskrifter får tilsammen printeren til at rage godt op i højden. Det er ikke en printer, man lige sætter ind i reolen, for når låget til scanneren skal åbnes for at tage en fotokopi, er der det meste af en meter fra top til bund på printeren.

Vi udskrev en hel papirbakke med cirka 250 sider i vores tid med printeren. Der var papirstop en enkelt gang undervejs, men det var nemt at åbne til printerens indre og tage papiret ud, så udskriften kunne fortsættes.


+ Stor og flot skærm

+ Papirbakke med plads til 250 ark

– Lang ventetid på første side

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Canons laserprinter er nem at betjene takket være en kæmpestor farveskærm.

Specifikationer

Mærke
Canon
Type
Multifunktionslaserprinter
Farve eller S/H
Sort-hvid
Papirstørrelse
A4
Opløsning printer
1200 x 1200 DPI
Opløsning scanner
600 x 600 DPI
Tilslutninger
USB 2.0
Netværk
Wi-Fi 4, kabelnetværk
Mål
45,3 x 46,4 x 39,2 cm
Papirskuffe
250/
S/H sider pr. minut
34