Brother P-touch Cube

Brother P-touch Cube

Printeren udskriver på gavebånd.

af #Printer #Brother
8.2

Brother er måske mest kendt for sine multifunktionsprintere, men de fremstiller også meget andet.

P-touch Cube er en lille, transportabel etiketprinter. Den er batteridrevet og kan styres ved hjælp af en app på din telefon. Det er let at parre enhederne, men printeren slukker efter nogle minutter og skal så parres med mobilen igen. Det tager ikke lang tid, men det gør det lidt besværligt, hvis man skal skrive mange etiketter ud. I app’en kan du vælge forskellige skrifttyper og størrelser, og der er endda et bibliotek med symboler, som kan printes på etiketterne.

En etiket kan indeholde en tekst og maksimalt tre symboler. I den tilhørende app, Brother Design & Print, ligger der en række færdige etiketter, men du kan selvfølgelig også lave dine helt egne fra bunden.

Det er lidt svært at finde ud af, hvordan app’en virker, og du får ingen manual med. Ved at prøve mig frem lykkedes det dog til sidst at printe en etiket. Det er en fiks funktion, at du kan skrive ud på et særligt klistergavebånd. Så kan du dekorere dine pakker med et bånd med en personlig tekst. Det er værd at bemærke, at en kasse med fire meter bånd koster over 100 kroner, så det er en dyr fornøjelse. Men det ser til gengæld også godt ud. Det tager to minutter at skrive en meter gavebånd ud.

Der er meget at synes om i P-touch Cube, eller PT-P300BT, som den egentlig hedder. Den er billig, og du kan kreere mange forskellige etiketter med et professionelt udseende. Printeren er lille og nem at bruge, og den larmer ikke. En lille ulempe er, at hvis du bruger printeren ofte, bør du købe en strømadapter.

+ Udskriver flotte etiketter

+ Kan også skrive på bånd

– Lidt svært at komme igang

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

En god og sjov printer til etiketter.

Specifikationer

Mærke
Brother
Type
Etiketprinter
Farve eller S/H
S/H
Mål
115 mm (b) x 61 mm (D) x 115 mm (H)