Brother DCP-J772DW

Brother DCP-J772DW

DCP-J772DW er en udmærket kontorprinter, der printer tekst særdeles hurtigt, men halter en smule efter på farveprint.

af #Printer #Brother
7.4

Hvis du mest af alt printer tekst i sort-hvid – uden at indsætte fotos – så er Brother DCP-J772DW en oplagt mulighed for dig.

Den relativt store printer ligner mange andre printere til forveksling; den sorte variant i minimalistisk design gør næppe nogen fortræd i indretningen af hjemmekontoret. Printeren gør det godt på rene tekstprint; bogstaverne står klart, og printeren spytter 10 sider ud på under halvandet minut. Det er ret hurtigt og gør, at printeren er klart anbefalelsesværdi, hvis du mest udskriver tekst.

Indsættes to billeder i samme tekst, går det en del langsommere: Knap 4,5 minutter bruger printeren på opgaven.

Ser vi på det færdige print på især billedmotiver, er resultatet middelmådigt, når man sammenligner med konkurrenterne i samme prisklasse: Farverne er en anelse for lyse og lidt udvaskede, og jeg mangler mere nuance i billederne. Det betyder, at detaljerne på eksempelvis vores testmotiv af en rose ikke træder ordentligt frem, og at den sorte baggrund bag vores testprint af et portræt af et barn er en smule for lys.

Det er ikke helt slemt, og resultatet er bestemt tåleligt for de fleste almindelige brugere. Printer du mest af alt billeder, findes der dog alternativer i samme prisklasse, som leverer et bedre slutresultat, når det drejer sig om dén disciplin.

Til gengæld er Brothers menusystem, der tilgås på den klare, trykfølsomme skærm, både tidssvarende og  nem og overskuelig at navigere rundt i. Det kommer dig især til gode, hvis du ikke mestrer opsætningen af ny elektronik. Det går lynhurtigt at sætte printeren op til dit trådløse netværk, og det er nemt at opdatere eksempelvis printerens firmware eller skifte printerindstillinger på skærmen.

+ Hurtige udskrifter

+ Brugervenlig menu på tryk-skærm

– Farver en smule udvaskede på motiver

– Kontrast på det jævne

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

DCP-J772DW er en udmærket kontorprinter, der printer tekst særdeles hurtigt, men halter en smule efter på farveprint.

Specifikationer

Mærke
Brother
Type
Multifunktionsblækprinter
Farve eller S/H
Farve
Papirstørrelse
A4
Opløsning printer
6000 x 1200 dpi
Antal blækpatroner
4
Netværk
802.11b/g/n
Mål
40 x 34,1 x 15,1 cm
Papirskuffe
100 / 20 ark