Fra skærmens hovedmenu er der nem adgang til de mest brugte funktioner.

Brother DCP-J1100DW

En god kontorprinter til dig, der har et lidt større udskriftsbehov end gennemsnittet.

af Morten Skeldal Østergaard #Printer #Brother
8.0

Blæktankene i Brothers nye kontorprinter er så store, at man godt kunne forledes til at tro, at de er af den type, man selv kan fylde op med blæk. Det kan man nu ikke. Hele patronen skal skiftes ud, når den er tom, men der går lang tid mellem, du behøver at bekymre dig om at bestille nye patroner.

Den ekstra store sorte patron har fx en kapacitet på 57,1 milliliter, hvor en blækpatron i printere i denne prisklasse typisk har kapacitet på omkring 15-20 milliliter. Brother reklamerer da også med, at der er blæk til 6.000 udskrifter i printerens fire medfølgende patroner. Printeren er ikke blandt de hurtigste af slagsen, men med mindre du skal udskrive adskillige sider, så er den trods alt ikke så langsom, at det gør den store forskel.

Udskrifterne er som man kan forvente af en kontorprinter i denne klasse. Alt står meget skarpt og fyldt med detaljer. Farverne kunne være bedre. Selv om hudtoner i fotos ligger tæt op ad originalen, så virker mere mørke områder af billedet noget blege. Men dette er heller ingen fotoprinter. Det er der imod en funktionel printer for dig, der udskriver masser af dokumenter, og som også gerne vil både scanne, udskrive fra telefonen og tage fotokopier.

Det er en printer, hvor de mange praktiske funktioner i højsædet. Designet er derfor nærmest lidt industrielt i to nuancer af grå. Indretningen er praktisk, og det er ingen sag at åbne printeren, når der skal skiftes patroner eller lægges mere papir i. De tre primære funktioner scan, kopi og print dominerer hovedmenuen i printerens skærm, så du kommer hurtigt igang med den opgave, du skal have udført. Teksten på skærmen er på dansk og ledsages af små ikoner, så det er svært at fare vild i de overskuelige menuer.


+ Meget store blæktanke

+ Mange funktioner

– Ikke så hurtig

 

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

En god kontorprinter til dig, der har et lidt større udskriftsbehov end gennemsnittet.

Specifikationer

Mærke
Brother
Type
Multifunktionsprinter
Farve eller S/H
Farve
Papirstørrelse
A4
Opløsning printer
6000 x 1200 DPI
Opløsning scanner
2400 x 1200 DPI
Antal blækpatroner
4
Tilslutninger
USB, WiFi
Netværk
802.11n
Mål
43,5 x 34,1 x 19,5 cm
Papirskuffe
150 ark
Print af A4-foto
2 minutter og 48 sekunder
Print af 10 x 15 cm foto
1 minut og 11 sekunder