Ikke så meget pjat! Her får du bare strøm til to opladninger af din telefon.

Xiaomi Mi Power Bank 2S

Mi Power Bank 2S er en slank og elegant powerbank, der har kapacitet til et par opladninger af din telefon.

af Morten Skeldal Østergaard #Powerbank #Xiaomi
7.7

Mi Power Bank 2S leverer ekstra strøm til din telefon. Hverken mere eller mindre.

Her er ingen nyskabende ekstrafunktioner; ikke engang et lille indbygget lommelygtelys kan det blive det til. På den anden side betyder det også, at prisen er presset godt i bund.

Powerbanken gør således lige præcis det, den skal. 10.000 mAh er nok til et par opladninger af en moderne smartphone. Mi Power Bank hjalp os gennem en weekend, uden at vi behøvede at slutte telefonen til en stikkontakt, og den angivne kapacitet ligger ikke langt fra det, som batteriet rent faktisk leverer.

Der er et par USB-porte i enden, så du kan lade to apparater op på samme tid, og fire små hvide lysdioder viser, hvor meget strøm, der er tilbage i powerbanken.

Den slanke powerbank er kapslet ind i en solid skal af aluminium, og overfladen er pudset på en måde, så metallet føles nærmest blødt. Det generelle indtryk af Mi Power Bank 2S er ret elegant.

Det eneste problem er USB-porten til opladning af powerbanken. Det er den for længst forældede Micro-USB standard, der spøger her, og det er lidt ærgerligt, for det betyder, at du er nødt til at slæbe et ekstra kabel med, ud over det USB-C-kabel du sandsynligvis bruger til at lade din  telefon op med.


+ Slank og elegant

+ Prisen er i orden

– Forældet USB-port

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Mi Power Bank 2S er en slank og elegant powerbank, der har kapacitet til et par opladninger af din telefon.

Specifikationer

Mærke
Xiaomi
Kapacitet
10.000 mAh
Tilslutninger
2 x USB, Micro-USB
Mål
14,6 x 7,2 x 1,6 cm
Vægt
244 gram