Trust Omni Plus Metal

Trust Omni Plus Metal

Denne powerbank fra Trust har stor kapacitet, og den er pakket godt ind i aluminium.

af Morten Skeldal Østergaard #Powerbank #Trust
8.8

Batteriet i en moderne smartphone har ofte en kapacitet på omkring 4.000 mAh. Det betyder, at man ikke længere kan nøjes med en powerbank på et par tusinde mAh, hvis telefonen skal tankes op på farten.

Trust Omni Plus er en powerbank med fornuftige 20.000 mAh. Så er der strøm nok til både telefon og tablet, hvis det skulle blive nødvendigt.

Powerbanken er pakket ind i et solidt lag aluminium. Den er ikke meget større end et par telefoner lagt oven på hinanden, men den vejer alligevel næsten et halvt kg.

Der er ingen sjove ekstrafunktioner eller pynt i Omni Plus. Til gengæld er grundfunktionerne helt i orden. Du kan fx både lade powerbanken op med Micro-USB og USB C. Begge typer kabler medfølger i kassen. USB C-porten virker begge veje, så du også kan bruge den, når telefonen skal have strøm.

Når et velvoksent batteri i en telefon eller tablet skal lades op, så er det rart, at der kan komme lidt fart på. Omni Plus kan oplade med 15 watt via USB C-porten. Der er også en almindelig USB-port, som du kan bruge til at lynoplade din telefon med, hvis den understøtter QuickCharge. Det gør nyere Android-telefoner med de udbredte Snapdragon-processorer heldigvis.


+ God kapacitet

+ Solid

– Tung

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Denne powerbank fra Trust har stor kapacitet, og den er pakket godt ind i aluminium.

Specifikationer

Mærke
Trust
Kapacitet
20.000 mAh
Tilslutninger
Micro-USB, USB C, USB A
Mål
15.2 x 7.4 x 2.2 cm
Vægt
494 gram