TP-Link TL-PBG3350 Vivid Series 3350mAh Ultra Compact Power Bank

Praktisk powerbank, der ikke fylder meget i lommen.

af #Powerbank #TP-Link
7.5

Det virker som om snart sagt alle producenter i øjeblikket spytter ekstrabatterier, såkaldte powerbanks, ud fra samlebåndene. Således er firmaet TP-Link, der især er kendt for netværksudstyr, nu også klar med en powerbank, så du kan holde liv i mobilen i længere tid, når der ikke er en stikkontakt i nærheden.

TP-Link har lanceret en flot og enkel powerbank med praktisk gummibelægning, som ikke fylder meget i lommen. Desværre er kapaciteten derfor også tilsvarende begrænset. Du må nøjes med 3.350 mAh, der svarer til lidt mere end en opladning af iPhone 7, men som ikke kan lade en Samsung Galaxy S7 helt op, da denne telefons batteri er på 3.600 mAh.

Til prisen på knap 150 kroner er det dog en rimelig kapacitet, og ekstrabatteriet er især smart for dig, der ikke gider slæbe på et batteri på størrelse med en tegnebog, når du bare skal være væk en enkelt dag.

TP-Link TL-PBG3350 kan lade din telefon med 1,5 ampere – det er lidt hurtigere end at lade telefonen fra en pc’s USB-port, men ikke helt så hurtigt som de 2 ampere moderne telefoner kan lade med.

 

Find den bedste pris her!

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

En udmærket powerbank, der dog kun har kapacitet til en enkelt opladning af din telefon.

Specifikationer

Mærke
TP-Link
Kapacitet
3350 mAh
Tilslutninger
USB, MicroUSB
Mål
2,7 x 2,7 x 9,25 cm
Vægt
73 gram
Andet
Batteriet er produceret af LG