TP-Link har samlet næsten alle stik og funktioner i den ene ende.

TP-Link Power Bank 10400 mAh

En lidt kluntet powerbank fra TP-link med indbygget minilommelygte.

af #Powerbank #TP-Link
7.0

Den afdeling i firmaet TP-Link, som står for powerbanks, holder virkelig meget af turkis og hvid og bruger ofte de to farver på sine produkter. Det giver dem et letgenkendeligt udseende, som går igen i TL-PB10400.

Navnet kan godt se lidt kryptisk ud, men viser egentlig bare, at der er tale en powerbank fra TP-Link med en kapacitet på 10.400 mAh. Hvor de fleste powerbanks har en tendens til at være flade og aflange, så er TL-PB10400 nærmest kort og buttet. Det gør den lidt kluntet at transportere i en inderlomme eller i en flad taske. Bortset fra det så er powerbanken godt bygget i slagfast plastik med to USB-porte, en lille LED-lygte og en kapacitetsindikator på toppen. Kun Micro-USB-stikket til opladning af powerbanken er flyttet ned på siden.

Lygten tændes ved at holde en lille knap nede. Lyset virker fint som en lille lommelygteerstatning i en snæver vendning. Hvis du kun trykke på knappen én gang tænder du i stedet for den tydelige batteriindikator, der viser hvor meget strøm, der er tilbage, ved hjælp af fire små grønne LED-lys.

 

+ Indbygget lygte

+ Tydelig batteriindikator

– Lidt kluntet

 

 

Find laveste pris:

www.pricerunner.dk

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

En lidt kluntet powerbank fra TP-link med indbygget minilommelygte.

Specifikationer

Mærke
TP-Link