Den buede glaslinse spreder lyset i et større felt, når du skubber den forreste del lygten tilbage.

Sandberg Survivor Torch Powerbank 5000

Survivor Torch er en god blanding af lommelygte og powerbank med strøm til dit udstyr.

af Morten Skeldal Østergaard #Powerbank #Sandberg
8.1

Sandberg Survivor Torch ligner og føles som noget, man ville kunne finde i en militær oppakning.

Den kombinerede lommelygte og powerbank afgiver et ekstremt kraftigt lys, og du kan styre, hvor koncentreret lysstrålen skal være ved at skyde den forreste del af lygten frem eller tilbage ved hjælp af en teleskopmekanisme. Når du trykker flere gange på power-knappen, ændrer du lysstyrken eller får lygten til at blinke med stroboskoplys.

USB-porten til opladning af dit udstyr og USB-C-porten til opladning af selve powerbanken sidder bag et gummidæksel, der forhindrer vand i at trænge ind.

Kapaciteten er på forholdsvis beskedne 5.000 mAh. Vi kunne ikke lade vores testtelefon helt op på hundrede procent, så powerbanken er nok mest anvendelig i et nødstilfælde. Vi lod lommelygten ligge med lyset tændt, og der gik lidt over fem timer, før den løb tør for strøm. Den blev ret varm, da den havde været tændt længe, så du kan også få lunet hænderne på en kold nat under åben himmel.

Tæt på power-knappen sidder fire store, blå LED-lys, der viser dig, hvor meget strøm der er tilbage på batteriet. Du kan skrue lommelygtens ende af og tage det genopladelige batteri ud, hvis du en dag skulle få brug for at udskifte det, så det er potentielt en lommelygte, du kan bruge i mange år.


+ Meget kraftigt lys

+ Solidt bygget

– Lille kapacitet

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Survivor Torch er en god blanding af lommelygte og powerbank med strøm til dit udstyr.

Specifikationer

Mærke
Sandberg
Kapacitet
5.000 mAh
Tilslutninger
USB-C, USB-A
Mål
17,8 x 5 x 5 cm
Vægt
433 g