Du kan oplade dine apparater trådløst ved at lægge dem på det hvide lyn i cirklen.

Sandberg Survivor Powerbank 7in1 72000

Prisen er høj i forhold til powerbankens kapacitet, men du får også mange tilslutningsmuligheder.

af Morten Skeldal Østergaard #Powerbank #Sandberg
9.1

Sandbergs kæmpestore powerbank kan holde din telefon kørende i ugevis, og den kan endda også oplade din tablet og bærbare pc.

Kapaciteten på 72.000 mAh er den største i en powerbank, vi har haft til test, men rent fysisk er Sandbergs batteripakke faktisk ikke så stor, som man skulle tro. Den er måske nok tung at slæbe rundt på, men den er ikke helt uhåndterlig.

Du kan oplade stort set hvad som helst med powerbanken. Den har hurtigopladning med QuickCharge til mange Android-telefoner, og den leverer strøm til den bærbare via standarden USB-C PD. Hvis din bærbare ikke lades op via USB-C-porten, følger der endda også et sæt med 12 omformere med til forskellige computermærker.

Til campingturen er der et 12 volts-stik, som det vi kender fra cigarettænderen i bilen. Det kan fx bruges til en køletaske med aktiv køling.

På toppen er der en lille cirkel, hvor du kan lægge udstyr, der kan lades trådløst op. Vi prøvede det af med en telefon, og det gik ikke så hurtigt som med vores stationære trådløse lader, men det fungerede fint.

Du skal bare huske at lade powerbanken op i god tid, inden du skal på ferie. Vi satte den til stikkontakten i begyndelsen af en arbejdsdag, og otte timer senere var den nået op på cirka 80 procent.

Survivor Powerbank 7in1 er en fremragende powerbank, men du skal virkelig have behov den store kapacitet og de mange lademuligheder, for prisen er også meget høj. Hvis du ikke har brug for de mange tilslutninger i den store powerbank, kan du spare en masse penge ved at købe flere mindre powerbanks, der sammenlagt har samme kapacitet.


+ Mange tilslutninger

+ Strøm til telefonen i ugevis

+ Trådløs opladning

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Prisen er høj i forhold til powerbankens kapacitet, men du får også mange tilslutningsmuligheder.

Specifikationer

Mærke
Sandberg
Kapacitet
70.000 mAh
Tilslutninger
2 x USB-C, 1 x USB-A QuickCharge
Mål
22,8 x 12,5 x 3 cm
Vægt
1275 g