Hele den ene ende er dækket lysdioder.

Sandberg Survivor Camper Powerbank 42000

Sandbergs store powerbank er en god nødløsning, når du mangler strøm til din elektronik i bilen eller båden.

af Morten Skeldal Østergaard #Powerbank #Sandberg
8.4

Sandbergs nye velvoksne powerbank kan lade en strømslugende telefon op 10 gange, før du må sætte powerbanken i stikkontakten igen. Det er første gang, vi tester en powerbank med en kapacitet på hele 42.000 mAh. Og nu skulle man måske tro, at det ville være entydigt godt med masser af strøm i sådan et transportabelt batteri, men sådan er det ikke helt.

Powerbanken vejer over 1,2 kilo og fylder næsten det samme som en liter mælk. Man smider den altså ikke bare lige i inderlommen og tager den med i byen. Desuden skal Survivor Camper Powerbank lades op med sin egen strømforsyning frem for et almindeligt USB-kabel.

I bytte for ulemperne får du heldigvis flere fordele: Der er selvfølgelig den store kapacitet, men derudover får du også et godt udvalg af opladningsmuligheder.

Der er fx to USB-porte med 2,1 ampere til smartphones og tablets, og så er der en USB-C PD-port. Det er en standard, der leverer strøm nok til at drive en bærbar pc, som får sin strøm via et USB-C-kabel, og det er der efterhånden mange, der gør.

I den ene ende af powerbanken sidder også 12-volts-stik af den type, som blev brugt til cigarettænderen i bilen i gamle dage.


+ MASSER af strøm

+ Gode tilslutningsmuligheder

– Stor og klodset

– Meget dyr

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Sandbergs store powerbank er en god nødløsning, når du mangler strøm til din elektronik i bilen eller båden.

Specifikationer

Mærke
Sandberg
Kapacitet
42000
Tilslutninger
USB C PD, 2 x USB 2,1 A, 12 V biludtag
Vægt
1270 gram