Alle sider på nær enderne er dækket af en solid skal af aluminium.

Sandberg Powerbank USB-C PD 100W

En ualmindelig anvendelig powerbank — især, hvis du har en bærbar, der kan lades op via USB-C.

af Morten Skeldal Østergaard #Powerbank #Sandberg
9.6

Denne powerbank fra Sandberg er i den seriøse afdeling. Her får du ingen fikse funktioner som indbygget lommelygte eller solcelleopladning. Til gengæld er der stor kapacitet og hurtig opladning af både powerbanken og de ting, som du kobler til den.

Som noget særligt har powerbanken USB-C PD. PD står for power delivery, og det betyder, at powerbanken faktisk kan levere strøm til din bærbare pc, hvis den har samme teknologi. Hvis din bærbare får strøm via USB-C, kan du også bruge computerens strømforsyning til at oplade Sandbergs powerbank. Det går meget hurtigt. Vi brugte strømforsyningen fra en bærbar pc til at levere strøm til powerbanken, og det tog kun en time at lade op fra nul til 83 procent. Den kan godt blive lige lovlig lun under opladningen, men dens ydre skal er heldigvis god til at lede varmen væk, så den køler hurtigt ned igen, når strømmen kobles fra efter endt opladning.

Du kan hele tiden følge med i hvor meget strøm, der er tilbage, ved at holde øje med et lille display, der viser niveauet i procent.

Opladningen af powerbanken skal ske gennem dens USB C-port, men du kan både bruge USB C og den almindelige USB A-port, når du tilslutter produkter, der skal have strøm fra powerbanken. USB C-porten leverer op til 88 watt, mens USB-A-porten giver 12 watt. Det er passende til henholdsvis en bærbar pc og en tablet/telefon.

 


+ Kan oplade en bærbar pc

+ Hurtig opladning begge veje

– Kan blive ret varm

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

En ualmindelig anvendelig powerbank — især, hvis du har en bærbar, der kan lades op via USB-C.

Specifikationer

Mærke
Sandberg
Kapacitet
20.000 mAh
Tilslutninger
USB-C, USB-A
Mål
17,5 x 8 x 2 cm
Vægt
546 gram