Sandberg Powerbank 6000 Wireless + USBC

Sandbergs powerbank rummer en trådløs oplader i Qi-standarden, så du kan oplade fx en ny iPhone eller din Samsung-smartphone uden kabel.

af Henning Dadkhah Rasmussen #Powerbank #Sandberg
6.9

Markedet er nærmest oversvømmet af powerbanks, der findes i mange forskellige udformninger, kapaciteter og priser. Med Sandberg 6000 Wireless model adskiller firmaet sig fra de fleste konkurrenter ved at tilbyde endnu en smart mulighed for opladning. Du kan nemlig oplade nyere smartphones trådløst ved blot at lægge telefonen oven på powerbanken.

På oversiden af Sandbergs powerbank sidder 12 små sugekopper, der er designet til at holde telefonen fast, så du kan have begge dele liggende til opladning i tasken uden at de falder fra hinanden. Desværre fungerer dette ikke i praksis, da sugekopperne overhovedet ikke holder fast på telefonen. Det er lidt uheldigt. Til gengæld er det imponerende, at de små sugekopper får telefonen til at svæve en millimeter over ladepladen – mens powerbanken stadig er i stand til at lade telefonen helt upåklageligt, selv med et cover på telefonen.

Når man oplader trådløst, lades der kun med en 1A, mens USB-porten tillader opladning med 2,1A. Der går altså væsentligt hurtigere at oplade med det gammeldags kabel – og det er helt normalt, uanset fabrikanten af en trådløs oplader.Sandbergs powerbank har også et USB-C-stik til nye smartphones, og de 6.000 mAh svarer cirka til to opladninger af din telefon.

Find den billigste pris her.

 

+ God trådløs oplader

+ Både USB-C og MicroUSB

+ Fornuftig pris

– Sugekopper fungerer ikke

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Det er en god idé at kombinere en powerbank med en trådløs oplader, og det fungerer glimrende. Men de små sugekopper, der skal holde telefonen på plads, virker simpelthen ikke.

Specifikationer

Mærke
Sandberg
Kapacitet
6000 mAh
Tilslutninger
USB, USB-C, MicroUSB, QI
Mål
14 x 7 x 1 cm