Sandberg Powerbank 18200 er en powerbank med stor kapacitet og tre udgange.

Sandberg PowerBank 18200

Sandberg PowerBank 18200 er en powerbank med stor kapacitet og tre udgange, der kan levere strøm til alle dine enheder.

af #Powerbank #Sandberg
9.0

Du får hverken behov for strømstik eller adaptere, når du rejser fremover. Sandbergs PowerBank 18200 kan med en kapacitet på hele 18.200 mAh fx levere strøm til en af smartphonemarkedets absolutte topmodeller i en hel uge – endda uden selv at løbe tør for strøm.

Powerbanken, der er på størrelse med en rejseguide, kan forsyne hele tre enheder på én gang.Den lader uden problemer tablet og telefon på samme tid, og da USB-portene leverer forskellige strømstyrke, går det relativt hurtigt at oplade begge. Den er eksempelvis kun marginalt langsommere end et klassisk laderstik, når jeg oplader en iPhone 6S.

Genopladningen af det store batteri foregår dog med en noget sløvere hastighed. Det tager nemlig lige i underkanten af en dag at genoplade PowerBank 18200

Fantastisk detalje
Powerbanks er sjældent fyldt med funktioner, men Sandberg har gjort plads til en enkelt, som er særdeles nyttig. På forsiden af Sandberg PowerBank 18200 sidder et lille display, der viser de aktive udgange og powerbankens batteriniveau i procent.

Sandberg PowerBank 18200 er generelt en kompakt model, især kapaciteten taget i betragtning. Du skal dog være indstillet på, at den kun oplader fra USB. Jeg savner fx en smule, at det er muligt bruge den store kapacitet til fx at oplade en bærbar computer.

 

Find den laveste pris her:

http://www.pricerunner.dk/pl/528-3247897/Batterier-og-Opladere/Sandberg-PowerBank-18200-Sammenlign-Priser

 

Fordele
– Batteriindikator
– Tre udgange
– Stor kapacitet

Ulemper
– Kan ikke lade en bærbar computer

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Glimrende powerbank med stor kapacitet, mange udgange og præcis batteriindikator.

Specifikationer

Mærke
Sandberg
Kapacitet
18200
Tilslutninger
3xUSB
Mål
23x12x4 cm
Vægt
550 gram
Andet
Ca. 20 timers genopladning