USB-C-stikket foroven kan levere strøm til en bærbar pc.

Sandberg Car Charger USB-C

En smart lille oplader til bilen.

af Morten Skeldal Østergaard #Powerbank #Sandberg
9.4

Vores telefoner får hele tiden større skærme, og kraftigere processorer og sluger derfor også mere strøm, men det er desværre ikke altid, at batteriet i telefonen vokser tilsvarende i kapacitet. Hvis du bruger din telefon i bilen til GPS-navigation og måske også samtaler, så bliver der behov for et skud ekstra strøm på længere ture.

Det er her Sandbergs oplader til bilens strømstik melder sig. Opladeren er meget solidt skruet sammen. Der er ingen løse samlinger, og hovedet, hvor du sætter dine kabler i, er støbt i aluminium. Når den sidder i stikket, føles det nærmest, som om den hele tiden har været en del af bilen.

Der er to stik i opladeren: Et USB-C stik, der kan levere op til 45 watt til en bærbar pc med USB-C-indgang samt en almindelig USB-port. HELT almindelig er den nu ikke, for den er udstyret med QuickCharge 3.0. Min telefon blev ladet betydeligt hurtigere op end via bilens indbyggede USB-stik. For at få udbytte af den hurtige opladning, er det dog et krav, at telefonen har en SnapDragon-processor fra firmaet Qualcomm, så det skal du lige tjekke først.

Prisen er ikke voldsomt høj, når man tager i betragtning, at du får en virkelig solid og alsidig lader, men hvis du ikke har behov for strøm til den bærbare i bilen, eller hvis du ikke ejer en telefon, der kan bruge QuickCharge, så kan du sagtens finde billigere alternativer.

 

+ Hurtig opladning

+ Meget solidt bygget

+ USB C-stik til bærbare

 

Kan købes her:

www.proshop.dk

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

En smart lille oplader til bilen, hvis du altså har de rigtige apparater.

Specifikationer

Mærke
Sandberg
Tilslutninger
USB A og USB C
Vægt
68 gram