Området med trådløs opladning er markeret med en ring.

Samsung Wireless Power Bank 10000 mAh – EBU1200CSEGWW

Samsungs powerbank gør det nemt at lade din telefon trådløst op, når du er på farten.

af Morten Skeldal Østergaard #Powerbank #Samsung
8.6

Hvis du har en telefon eller måske et headset, der oplader trådløst, så kan du helt slippe for at tage ledninger med dig ved hjælp af Samsung Wireless Power Bank.

Du skal bare placere din telefon oven på powerbanken for at lade den op. En cirkel på toppen af powerbanken markerer det område, hvor den trådløse oplader er installeret. Vi opladede to forskellige telefoner på skift, og det gik cirka halvt så hurtigt som vores sædvanlige trådløse oplader, som vi har sluttet til en stikkontakt.

Samsung Wireless Power Bank er dejlig solidt bygget i aluminium og dækket med en blød gummioverflade, så de ting, du oplader trådløst ikke glider af.

Du kan også bruge powerbanken til almindelig opladning via den indbyggede USB-port, og det virker faktisk fint, selv om du samtidig er i gang med at oplade et andet apparat via trådløs opladning.

Det er selvfølgelig rart med trådløs opladning af telefonen og andre apparater, men hvis du har på fornemmelsen, at det ikke er noget, du kommer til at bruge så meget, er det en god idé at se sig om efter en anden powerbank, for ekstraprisen for den trådløse opladning er temmelig høj.


+ Du slipper for kabler

+ Skridsikker gummioverflade

– Lidt langsom trådløs opladning

– Dyr

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Samsungs powerbank gør det nemt at lade din telefon trådløst op, når du er på farten.

Specifikationer

Mærke
Samsung
Kapacitet
10.000 mAh
Tilslutninger
USB-C (til opladning af powerbanken), USB-A
Mål
14,99 x 7,08 x 1,51 cm
Vægt
234 gram