Den stående batteripakke kan tilpasses din telefon

Mophie Snap+ Powerstation Stand

Hurtig opladning og smarte ekstrafunktioner gør dette til en rigtig god powerbank.

af Henrik Ræder Clausen #Powerbank #Mophie
9.2

Med hurtig op- og afladning, samt smarte ekstrafunktioner, er denne powerbank værd at overveje – også selv om andre powerbanks med samme kapacitet kan købes for det halve. Netop ekstrafunktionerne giver ekstra værdi, der betyder noget i hverdagen.

Selve batteripakken er på 10.000 mAh, som er en ganske udbredt størrelse. Det er nok til at oplade en mobiltelefon to-tre gange trådløst eller via et USB-C-kabel. Vi målte både op- og afladning til 15 watt, som giver hurtig opladning af både powerbank og telefoner. Man kan bruge enhver USB-oplader til opladning, men det er en klar fordel at have en kraftig oplader.

Ud over den indbyggede fod er der også et sæt kraftige magneter, der fastholder telefonen korrekt til trådløs opladning. Der medfølger en magnet, som kan klistres på telefoner, der ikke har magneter indbygget i forvejen. Magneten holder telefonen godt fast lige på opladningsstedet. Systemet gør det også muligt at have telefonen vandret, så det passer til videoafspilning.

Trådløs opladning af telefoner forudsætter naturligvis, at telefonen har den funktion. Det fungerer udmærket, men i sagens natur tabes noget af strømmen som varme. Sammen med f.eks. afspilning af video kan det blive ret lunt, hvilket kan få telefonen til at sætte farten ned.

En kraftig gummibelægning gør powerbanken ekstra robust, og dermed til en særlig god rejsepartner. Og her opdager man endnu et plus: Den trådløse opladning gør det muligt at oplade både batteripakke og telefon på én gang med et enkelt kabel. Det gør denne batteripakke mere praktisk end mange andre.


+ Hurtig op- og afladning
+ Telefon monteres magnetisk
– Telefonen kan blive ret varm

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Hurtig opladning og smarte ekstrafunktioner gør dette til en rigtig god powerbank.

Specifikationer

Mærke
Mophie
Kapacitet
10000 mAh
Tilslutninger
USB-C
Mål
13,0 x 7,0 x 2,0 cm
Vægt
266 gram
Andet
Fungerer også som stativ