Når powerbanken bruger hurtigopladning, lyser en blå LED ved siden af USB-portene.

GP M2 Series PowerBank 20000mAh

En praktisk powerbank med de basale funktioner, som de fleste har brug for.

af Morten Skeldal Østergaard #Powerbank #GP
8.6

GP er en af verdens største fabrikanter af batterier, og firmaet laver selvfølgelig også powerbanks. M2 er en praktisk og velbygget en af slagsen.

Powerbanken kan levere op til 22,5 watt, og det tog den kun lidt over en time at lade vores testtelefon helt op. Omvendt tog det os over en arbejdsdag på otte timer at lade powerbanken fuldt op igen, da vi havde afladt den helt. M2 følger flere standarder for hurtigopladning som fx Quick Charge 3.0, der virker med mange Android-telefoner. Som noget lidt specielt kan du skifte til lavenergiopladning af dine enheder med et dobbelttryk på powerbankens knap på siden. Det kan fx bruges til mindre strømslugende apparater som trådløse headsets. En stribe LED’er i enden af powerbanken viser dig hele tiden tydeligt, hvor meget strøm der er tilbage.

Kapaciteten i M2 er fire gange så stor som i en typisk smartphone i dag, så der burde være strøm nok til i hvert fald at holde telefonen kørende henover en weekend, hvor der ikke er adgang til stikkontakter.

Powerbanken er bygget ind i en solid plastikskal i et enkelt design. Funktionerne er samlet i den ene ende, og powerbanken kan nemt betjenes, selv om den ligger nede i en taske med USB-portene pegende opad.

Der følger et 30 cm langt USB-A til USB-C-kabel med i æsken. Kablet kan bruges til at oplade powerbanken, og når det er tid til at oplade telefonen, kan du bare vende det i den anden retning og sætte USB-C-stikket i din telefon.


+ Hurtig opladning

+ Solidt bygget

+ God kapacitet i forhold til størrelsen

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

En praktisk powerbank med de basale funktioner, som de fleste har brug for.

Specifikationer

Mærke
GP
Kapacitet
20.000 mAh
Tilslutninger
USB-C, USB-A
Mål
13,8 x 6,7 x 2,7 cm
Vægt
370 g