Der sidder et stort håndtag på bagsiden, så du nemmere kan transportere River 2.

Ecoflow River 2 EFR600

Ecoflow River 2 leverer strøm til alt dit udstyr, men vær forberedt på lidt larm.

af Morten Skeldal Østergaard #Powerbank #Ecoflow
9.1

Ecoflow River 2 er den største powerbank, vi har haft med i testlaboratoriet. Hele 3,5 kg vejer den, så det ikke en model, man lige tager med i en rygsæk.

Betegnelsen “powerbank” er måske endda ikke helt dækkende, for du får ikke bare et batteri med et par USB-porte her. Udover to almindelige USB-porte og USB-C-porten, der kan levere nok strøm til at oplade en bærbar pc, får du også et rundt 12 volts “cigarettænder”-stik, som det der sidder i bilen. Det kan fx bruges til at drive en køletaske eller andet campingudstyr, der bruger det særlige stik. Længst til højre sidder et almindeligt elstik, der leverer op til 300 watt.

River 2 kan godt blive varm, når du lader op, og så sætter den indbyggede blæser i gang. Vi troede først, at der var noget galt med apparatet, for det lyder meget voldsomt, hvis man ikke lige er forberedt på larmen.

Det går hurtigt med at lade River 2 til den fulde kapacitet på 256 watttimer. Omkring en time tog det at få powerbanken fra nul til 100 procent, og det er nemt at følge med i både op- og afladning takket være den store skærm mellem alle stikkene på fronten. Powerbanken giver endda et bud på, hvor længe det vil tage at nå til 100 procent.


+ Masser af strøm

+ Mange forskellige stik

– Meget støjende under opladning

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Ecoflow River 2 leverer strøm til alt dit udstyr, men vær forberedt på lidt larm.

Specifikationer

Mærke
Ecoflow
Kapacitet
256 wattimer
Tilslutninger
3 x USB, cigarettænder
Mål
24,4 x 21,6 x 14,5 cm
Vægt
3,5 kg