Ringen kan trækkes ud og virke som støtteben for powerbanken.

Dacota Platinum Magnetic 5000MAH Powerbank

Den lave kapacitet gør powerbanken mest velegnet til at virke som elektrisk redningskrans til din telefon i en nødsituation.

af Morten Skeldal Østergaard #Powerbank #Dacota
7.7

Dacota Platinum er en praktisk, lille powerbank, som både kan oplade din telefon trådløst og via et USB-kabel.

Kapaciteten er på beskedne 5.000 mAh, og powerbanken kunne end ikke lade vores testtelefon helt op, da vi tilsluttede den med et USB-kabel. Du skal altså ikke regne med at have strøm til mange dage, men som en nødløsning fungerer powerbanken fint.

Den trådløse opladning er kombineret med Apples MagSafe-teknologi, som holder din iPhone fast ved hjælp af magneter, mens den lades op. Du kan også lade din Android-telefon trådløst op, men så skal du bare lægge den oven på Dacota Platinum Magnetic. På den modsatte side af powerbanken sidder en ring, som du kan trække ud, så du have din iPhone stående på skrå og fx se en film, mens telefonen lader op. Lige under ringen viser fire hvide LED’er, hvor meget strøm der er tilbage i powerbanken.

Den trådløse opladning var på niveau med vores trådløse referenceoplader, der også lader med 15 watt. Bruger du kabel til opladningen, kan powerbanken levere op til 18 watt.


+ Trådløs opladning

+ Holder fast på din iPhone

– Lav kapacitet

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Den lave kapacitet gør powerbanken mest velegnet til at virke som elektrisk redningskrans til din telefon i en nødsituation.

Specifikationer

Mærke
Dacota
Kapacitet
5.000 mAh
Tilslutninger
USB-C
Mål
9,6 x 6 x 1,5 cm
Vægt
153 g