Fire dioder viser, at powerbanken her er 100 procent opladet.

Belkin Pocket Power 15K

Belkins powerbank er flot designet og solidt bygget, og du får masser af kapacitet. Prisen kunne dog godt være lidt lavere.

af Morten Skeldal Østergaard #Powerbank #Belkin
7.4

Hvis det bare er en masse strøm i en elegant indpakning, du vil have, så er Belkin Pocket Power 15K ikke noget dumt valg.

Det sorte batteri er slankt, når man tager i betragtning, at det kan gemme op til 15.000 mAh. De to USB-porte i toppen leverer tilsammen 3,4 A, så det er en powerbank, der vil gå godt sammen med din tablet. På den ene side sidder en stribe grønne lysdioder, der viser, hvor meget strøm der er tilbage på batteriet.

Når du lader selve powerbanken op, sker det med et Micro-USB-kabel. Det ville have været rart med et USB-C-stik i stedet for. Det bruges nemlig i mange telefoner i dag.

Hvis det bare er masser af strøm, du vil have, så får du altså noget mere for pengene i Deltacos testdeltager på næste side, men Belkin Pocket Power er bare slankere og mere præsentabel.


+ Slank og elegant

+ Stor kapacitet

– Lidt dyr


Find laveste pris:

www.pricerunner.dk

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Belkins powerbank er flot designet og solidt bygget, og du får masser af kapacitet. Prisen kunne dog godt være lidt lavere.

Specifikationer

Mærke
Belkin
Kapacitet
15.000 mAh
Tilslutninger
USB-porte: 2 (2 x 2,1 A)
Mål
15,4 x 2,3 x 7,5 cm
Vægt
270 gram