Belkins powerbank griber magnetisk fast på bagsiden af din iPhone.

Belkin BoostCharge Magnetic Wireless Power Bank 2.5K BPD002bt

Belkin BoostCharge har ikke så stor kapacitet, men den gør nemt lige at lige at give din iPhone lidt strøm i en nødsituation.

af Morten Skeldal Østergaard #Powerbank #Belkin
8.1

Belkin BoostCharge er en af den slags powerbanks, der mere er beregnet til at give din telefon et hurtigt skud strøm i et nødstilfælde end til at lade telefonen helt op. Kapaciteten i powerbanken er kun på 2.500 mAh – altså cirka det halve af batteriet i en typisk smartphone i dag.

Som leverandør af nødstrøm udfører BoostCharge sit arbejde eksemplarisk: Den ene side har en MagSafe-cirkel, der kan fæstne sig til bagsiden af en iPhone 12 eller nyere model. Du skal bare holde telefonen hen mod en tydelig cirkel på powerbanken, så klikker de to automatisk sammen, og opladningen begynder. Det fungerer rigtig fint, og det er nemt at benytte telefonen, mens der lades op.

Belkins powerbank er designet, så den kun dækker den nederste del af din iPhone, og du kan derfor stadig tage billeder med kameraet i telefonen under opladningen. Du kan også oplade powerbanken med kabel, mens den oplader telefonen trådløst, så du kan lade begge dele op med ét enkelt kabel. På kanten viser en stribe LED-lys, hvor meget strøm der er tilbage i powerbanken.

Der følger et USB-C til USB-C kabel med i pakken, men strømforsyningen må du selv sørge for.


+ Griber magnetisk fast på din iPhone

+ Telefonen kan bruges, mens der lades op

– Lav kapacitet

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Belkin BoostCharge har ikke så stor kapacitet, men den gør nemt lige at lige at give din iPhone lidt strøm i en nødsituation.

Specifikationer

Mærke
Belkin
Kapacitet
2.500 mAh
Tilslutninger
USB-C
Mål
9,7 x 6,5 x 1,3 cm
Vægt
150 g