De to kraftige klemmer presses sammen af en fjeder og holder godt fast i din telefon.

Belkin Boost Up Wireless Charging Vent Mount 10 W

Belkin Boost Up er en trådløs oplader til bilen, som sørger for, at telefonen ikke løber tør for strøm undervejs.

af Morten Skeldal Østergaard #Powerbank #Belkin
7.9

Mange af os bruger mobilen som GPS i bilen, og det æder selvfølgelig en del strøm at have skærmen tændt hele tiden under kørsel.

Belkin Boost Up er en trådløs oplader til bilen, som sørger for, at telefonen ikke løber tør for strøm undervejs. Du skal blot klikke telefonen på plads, så begynder opladningen af sig selv. Det er selvfølgelig et krav, at din telefon kan benytte sig af trådløs opladning. Indtil videre er det først og fremmest de dyre topmodeller, der gør det, og de bruger alle standarden Qi, som Boost Up også benytter sig af. Ladningen sker med 10 watt. Det er ikke den hurtigste trådløse opladning, vi har prøvet, men det er rigeligt til at sørge for, at telefonen ikke løber tør for strøm.

Boost Up er bygget i kraftigt plastik, så du skal ikke være nervøs for, at noget knækker, når du trækker de to store klemmer til side og sætter din telefon fast. Opladeren monteres i bilen ved at hægte den fast på lamellerne i bilens udluftningssystem. Vi prøvede det af i to forskellige biler, og laderen sad godt fast i begge tilfælde.


+ Solidt bygget

+ Nem at montere

– Lader ikke så hurtigt

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Belkin Boost Up er en trådløs oplader til bilen, som sørger for, at telefonen ikke løber tør for strøm undervejs.

Specifikationer

Mærke
Belkin
Tilslutninger
Qi
Andet
10 watt