Et tryk på knappen afslører, hvor meget strøm, der er tilbage i powerbanken.

Anker PowerCore III 20K

PowerCore III 20K giver dig 20.000 mAh i et kompakt kabinet. Den medfølgende transportpose passer på powerbanken, når du skal på farten.

af Morten Skeldal Østergaard #Powerbank #Anker
7.8

PowerCore III 20K fra det kinesiske firma Anker er en kompakt powerbank med stor kapacitet.

Den sorte powerbank er bygget ind i et enkelt kabinet fremstillet i slagfast plastik. Du kan trykke på en rund knap for at se, hvor meget strøm, der er tilbage. Så markerer fire blå LED’er i knappen, om det er tid til at lade powerbanken op.

I enden kan du tilslutte dit udstyr til to gammeldags USB-A-porte og en USB-C-port. Opladningen går hurtigt med op til 15 watt, og de 20.000 mAh i batteriet er nok til at lade en typisk telefon op 3-4 gange.

Det eneste, der får Ankers powerbank til at skille sig en smule ud, er den pose, der følger med i æsken. Den er fremstillet i kraftigt kunststof og beskytter powerbanken godt under transport.

Prisen er på PowerCore III er høj, når man tager i betragtning, hvor få funktioner, den her. Her i Testzonen kan du finde flere billigere powerbanks med den samme kapacitet.


+ Stor kapacitet

+ Transportpose følger med

– Forholdsvis dyr

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

PowerCore III 20K giver dig 20.000 mAh i et kompakt kabinet. Den medfølgende transportpose passer på powerbanken, når du skal på farten.

Specifikationer

Mærke
Anker
Kapacitet
20.000 mAh
Tilslutninger
2 USB-A, 1 x USB-C
Mål
15,8 x 7, 4 x 1,8 cm
Vægt
342 g