PV120 Power Bank 5100

ADATA PV120 Power Bank 5100

Batteripakke i lommestørrelse med to USB-porte.

af Henrik Ræder Clausen #Powerbank #ADATA
8.8

ADATA PV120 er en lille powerbank, der har en størrelse, der uden videre passer ned i en skjortelomme eller en taske. Der er en mikro-USB port til opladning, og to almindelige USB-porte til at tappe strøm fra. Fire små lysdioder viser batteriets ladetilstand.

Powerbanken er ganske enkel at bruge: Den lader via mikro-USB porten, og når lamperne holder op med at blinke, er den fuldt opladet. Den kan trække over 2 ampere, så med en god oplader er den fyldt på cirka 2½ time.

Tilsvarende giver den effektive batteripakke strøm, så snart man tilslutter en enhed til en af de to afladningsporte. Den ene port er angivet til at give 2 ampere, men i praksis er forskellen ikke så stor. Fra den kraftigste port fik vi omkring 1,5 ampere, og to enheder tilsluttet kunne trække 2,4 ampere tilsammen. Det er nok til hurtig opladning af to enheder samtidig.

Med en angivet kapacitet på 5100 mAh forventede vi cirka 4000 mAh, og det viste sig at stemme. Det kan lade en telefon helt i top, men at lade en tablet helt op bliver for meget for det lille batteri. Interessant nok er det også muligt at trække en vis mængde strøm fra batteripakken mens den oplades.


+ Praktisk størrelse
+ Hurtig opladning
+ Høj ladestrøm

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

En vellykket lille batteripakke, der leverer godt med strøm på de to porte.

Specifikationer

Mærke
ADATA
Kapacitet
5100 mAh (målt: 4000 mAh)
Tilslutninger
2 x USB, 1 x mikro-USB
Mål
10,6 x 7,0 x 1,5 cm
Vægt
120 g
Andet
Fås i sort, hvid og lyseblå