Test af Adata D8000L Power Bank

ADATA D8000L Power Bank

Ekstrem hårdfør powerbank med indbygget lommelygte.

af Christian Slot #Powerbank #ADATA
8.8

En traditionel powerbank giver din telefon eller tablet et ekstra skud energi, hvis du løber tør for strøm på farten.

Men der udover så brillerer Adatas nye powerbank, D8000L, også med sit hårdføre design. D8000L Power Bank er vand- og støvafvisende og er desuden lavet af et hårdt gummimateriale, der ifølge ADATA sikrer mod stød.

Under det hårde plastik på den ene side sidder hele 18 LED-pærer monteret. De tændes på powerbankens bagside, hvis du skulle få brug for lys i mørket.

Lommelygten lyser i fire forskellige modus: Fra fast lys til blinkende i forskellige intervaller. Batteriet kan holdet lys i lamperne i op til 17 timer.

ADATA D8000L har to USB-A-udtag, der leverer 2,1 ampere. Selve batteriet holder i alt 8.000 mAh, der kan lade din telefon op to eller tre gange – afhængigt af modellen.

Prisen er på 220 kroner, hvilket er fair, når man tager ekstrafunktionerne i betragtning. Er du kun ude efter rå batteristyrke, kan du få en dobbelt så kraftig powerbank til samme pris.

Find den laveste pris på ADATA D8000L Power Bank her

+ Robust design
+ Lommelygte
– Der findes billigere alternativer

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Er du udemenneske, der slæber powerbanken med i hård vejr, er D8000L et oplagt valg. Men er du kun ude efter et stort batteri, får du det billigere hos konkurrenterne.

Specifikationer

Mærke
ADATA
Kapacitet
8000 mAh
Tilslutninger
2 x USB output, 1 x USB input
Mål
15,4 x 7,5 x 2,33 cm
Vægt
0,27 kg
Andet
Intregreret lommelygte, vand- og støvafvisende