Den indbyggede lygte er en praktisk detalje.

ADATA D16750 Power Bank

Støv- og vandtæt batteripakke med indbygget lampe.

af Henrik Ræder Clausen #Powerbank #ADATA
7.3

Vores første indtryk af denne batteripakke var “Sikke et bæst!”. Både gummirammen og den solide metalkonstruktion viser, at her er et usædvanlig solidt stykke udstyr. Pakken er IP67-certificeret, så når den er lukket kan den holde både til kraftigt støv og til at falde i vandet.

Det kræver faktisk nogle fingerkræfter at åbne dækslet ind til USB-portene. Her finder vi som vanligt en mikro-USB port til opladning, og to USB-porte til afladning. Der er også en indbygget lommelygte, og en knap til at tænde for strøm og for lampen. Desværre er lampen ret svag – det kunne sagtens gøres bedre.

I daglig brug fungerer batteripakken glimrende. Med en ladestrøm på 2,2 ampere kan den lades til fuld kapacitet på otte timer. Den angivne kapacitet på 16.750 mAh viste sig i praksis at være 10.500 mAh. Selv i betragtning af at alle batteripakker overdriver kapaciteten, er det noget under forventning.

I praksis betyder disse tal, at batteripakken kan oplade en telefon cirka fire gange, eller en tablet knap to. Det er også muligt at trække strøm ud mens batteripakken selv oplades. I den situation fik vi en samlet ladestrøm på 1,5 ampere, hvilket er ganske fornuftigt.

+ Høj ladehastighed

+ Solid og vandtæt

– Kapaciteten skuffer

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Denne robuste batteripakke er ikke bare vandtæt, den klarer også de elektriske opgaver glimrende. Kapaciteten er dog i underkanten.

Specifikationer

Mærke
ADATA
Kapacitet
16750 mAh (målt: 10500 mAh)
Tilslutninger
2 x USB, 1 x mikro-USB
Mål
14,3 x 8,4 x 2,8 cm
Vægt
390 g
Andet
Støv- og vandtæt