Der sidder både små projektører og infrarødt lys på kameraet, så det kan optage om natten.

TP-Link Tapo Outdoor Security Wi-Fi Camera C320WS

Tapo C320WS er ikke et perfekt overvågningskamera, men det har mange gode funktioner til en indbydende pris.

af Morten Skeldal Østergaard #Overvågningskamera #TP-Link
8.3

Kameraet Tapo C320Ws giver dig god basal overvågning af dit hjem til en pris, der ikke vælter budgettet.

Billedet fra kameraet er ikke just perfekt og selv i fuldt dagslys kan du se små komprimeringsfejl i de gemte videoer. Fejlene viser sig som små blokke af pixels, der pludselig ændrer sig i et ellers stillestående billede. Du kan dog stadig sagtens genkende et ansigt på flere meters afstand.

En del af videobilledet kan defineres som et område, der skal udløse en alarm på din telefon, hvis noget bevæger sig ind på det. Samtidig kan du sætte kameraet til at udsende en temmelig voldsom sirenelyd for at skræmme indbrudstyven væk.

Kameraet er beregnet til udendørs brug, så det er selvfølgelig både støv- og vandtæt og kan tåle store temperatursvingninger. Som på meget dyrere overvågningskameraer er der også mikrofon og højtaler, så du kan føre en samtale med personen foran kameraet. Mikrofonen er ikke den bedste, men lydkvalitet er god nok til, at begge parter uden problemer kan forstå hinanden gennem forbindelsen.

Der sidder en stor antenne på hver side af kameraet, og vi havde ingen problemer med at holde den trådløse forbindelse til kameraet på 10-12 meters afstand fra routeren inde i huset. Hvis du ikke kan få dit trådløse netværk til at nå ud til kameraet, kan det også forbindes ved hjælp af et almindeligt Ethernet-netværkskabel. Kameraet har intet batteri, så du skal under alle omstændigheder trække et elkabel til den nærmeste stikkontakt.

Kameraet gemmer sine optagelser på et microSD-kort, som skal sættes i en lille bås under kameraet. Det betyder, at du ikke er tvunget til at betale abonnement for at bruge kameraet. TP-Link har dog også en internettjeneste, hvor du kan gemme dine optagelser, så de ikke forsvinder, hvis kameraet bliver stjålet. Det koster 29 kroner om måneden at gemme optagelser fra et enkelt kamera. Du får 30 dages prøveabonnement på tjenesten, så du kan se, om det er noget for dig, inden du beslutter dig.


+ Overvågning til lavpris

+ Kræver ikke abonnement

– Lidt støj i billedet

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Tapo C320WS er ikke et perfekt overvågningskamera, men det har mange gode funktioner til en indbydende pris.

Specifikationer

Mærke
TP-Link
Opløsning
2560 x 1440 pixels
Tilslutning
Wi-Fi
Motor
Nej