TP-Link Tapo C310

Tapo C310 er et billigt, lille overvågningskamera, der både kan bruges trådløst og med kabelnetværk.

af Morten Skeldal Østergaard #Overvågningskamera #TP-Link
8.6

Tapo C310 fra TP-Link er et lille overvågningskamera, som giver dig et flot udvalg af funktioner til en meget lav pris.

Du bestemmer selv, om C310 skal bruges netværket trådløst eller via et kabel. Hvis du bruger et netværkskabel, følger der en lille plastikbøsning med, som beskytter stikket mod det lunefulde nordiske vejr. Strømmen leveres af tre meter langt kabel, så det giver lidt fleksibilitet med placeringen.

Kameraet er beregnet til at hænge op på væggen, og der medfølger da også tre skruer og tilhørende rawlplugs, så du har alt, hvad du skal bruge for at montere kameraet på muren.

Det tog os et par minutter at få forbindelse til kameraet via TP-Links app til telefonen. Så snart opsætningen var overstået, kunne vi se et fint billede fra kameraet på telefonens skærm. Opløsningen er højere end Full HD, men billedet er stærkt komprimeret, så farverne flyder lidt sammen. Det er dog ingen sag at genkende folk på billedet. Nattesynet fungerer også, som det skal. I en aftenmørk baghave kunne vi se alle de detaljer, som også var synlige i dagslys – nu var de blot i sort-hvid.

Kameraet gemmer sine optagelser på et microSD-kort, der sidder gemt bag en lille låge, som er sikret med to skruer. Hvis tyven vil have dine optagelser med sig, må han flå hele kameraet ned fra væggen. Der følger ikke noget hukommelseskort med kameraet, så det er det eneste, du selv må fremskaffe for at komme i gang med overvågningen.

Tapo C310 har tovejslyd, så du i princippet kan bruge app’en til at tale med personen, der står foran kameraet. Desværre er lyden især i den indbyggede mikrofon så dårlig, at det kan være svært at høre, hvad der bliver sagt, hvis personen ikke står tæt på kameraet.

Kameraet er beregnet til udendørs brug, så det er selvfølgelig vandtæt. Selv på ydersiden af huset var den trådløse forbindelse stærk nok til, at kameraet kunne få forbindelse til vores router, selv om routeren stod midt i huset, og kameraet hang på den ene gavl cirka 12 meter væk.

 


+ Mange funktioner

+ Super pris

– Billede og lyd er ikke helt i top

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Tapo C310 er et billigt, lille overvågningskamera, der både kan bruges trådløst og med kabelnetværk.

Specifikationer

Mærke
TP-Link
Opløsning
2304 × 1296 pixels
Tilslutning
Kabel eller trådløst netværk
Motor
Nej
Andet
IP66-certificeret