Kameraet kan se 360 grader rundt vandret og vippe 114 grader op og ned.

TP-Link Tapo C200

Et godt lille overvågningskamera til en helt forrygende lav pris.

af Morten Skeldal Østergaard #Overvågningskamera #TP-Link
8.4

Der er meget at holde af i TP-Links lille overvågningskamera, Tapo C200, men det bedste er altså prisen: For en brøkdel af hvad konkurrerende kameraer koster, får du et motoriseret overvågningskamera inklusiv vægophæng. Sammen med vægophænget får du også rawlplugs og skruer, så du har alt, hvad du skal bruge for at komme i gang.

Det tager kun få minutter at koble C200 sammen med den tilhørende app på din telefon, og du kan oprette forskellige rum i app’en, hvis du har flere kameraer fra TP-Link at holde styr på.

Du styrer kameraets motor med små pile i app’en, og ved at dreje kameraets linse kan du se dig omkring i rummet. For at kameraet kan optage, skal du installere et hukommelseskort ved at køre kameraet helt i top, så kortslidsen dukker op under linsen. Du kan sætte C200 til at optage løbende, men du kan også indstille det til kun at optage, når noget bevæger sig foran linsen. Billedkvaliteten er god nok til, at man kan genkende en eventuel lyssky personage på optagelsen, og C200 har også et udmærket nattesyn. Du kan i øvrigt også trykke på en knap i app’en og føre en samtale gennem kameraet ved hjælp af den indbyggede mikrofon og højtaler.

Den største ulempe ved et kamera i denne prisklasse er, at optagelserne gemmes i selve kameraet i stedet for på en server hos firmaet bag kameraet.


+ Kan drejes med motor

+ Suveræn pris

– Optagelse gemmes i kameraet

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Et godt lille overvågningskamera til en helt forrygende lav pris.

Specifikationer

Mærke
TP-Link
Opløsning
1920 x 1080p
Tilslutning
Wifi
Motor
Ja, 360 grader vandret og 114 grader lodret