Den lille hub sørger for, at kameraerne får internetforbindelse.

TP-Link Smart Wire-Free Security Camera System C420S2

TP-Links kamerasæt holder effektivt øje med dit hus i al slags vejr og på alle tider af døgnet.

af Morten Skeldal Østergaard #Overvågningskamera #TP-Link
8.6

Kamerasættet CS420S2 er TP-Links forsøg på at gå konkurrenter som fx Arlo i bedene. TP-Link har hidtil ellers mest gjort sig i helt billige og simple overvågningskameraer til nogle få hundrede kroner, men C420S2 er et komplet sæt med to helt trådløse kameraer forbundet til en central hub, der giver dem forbindelse til internettet.

Kameraerne er cylinderformede og nemme at sætte op med de tilhørende beslag. Du kan dreje kameraerne, så de peger i lige netop den retning, du har brug for at overvåge.

Overvågningsvideoerne fra kameraerne har meget høj opløsning, og hvert kamera kan se i en vinkel på 113 grader foran sig. Det dækkede fint hele indkørslen i vores testhus. Ved indendørs optagelser ville vinklen måske ikke være vid nok, men udendørs, hvor der er lidt større afstand til motivet, fungerer det fint.

Vores natteoptagelser med C420S2 var gode og havde endda en smule farver. Der var en del mere støj i billedet end ved optagelser i dagslys, men det var stadig nemt at genkende personer, der stod foran linsen i op til 8-10 meters afstand.

Optagelserne gemmes lokalt på den tilhørende hub, som tilsluttes din router. Du indsætter bare et microSD-kort i hubben, hvor optagelserne så gemmes. Du kan også se dine optagelser live på telefonen, men hvis du vil gemme dem sikkert på en server på internettet, er du nødt til at betale et abonnement til TP-Link. Den billigste løsning koster 29 kroner om måneden for et enkelt kamera. De første 30 dage er dog gratis, så du kan prøve det af for at se, om det er noget for dig.

Kameraet tåler både støv og vand, så du behøver ikke at spekulere så meget over at placere det under et halvtag. Så længe det er indenfor rækkevidde af dit hjems trådløse netværk, fungerer kameraet, som det skal. Det genopladelige batteri holder kameraet kørende i op til 180 dage, og du kan holde øje med batteriniveauet i TP-Links app.

Selv om kamerasættet er en del dyrere end TP-Links andre kameraer, virker prisen faktisk ikke så høj, hvis vi sammenligner med konkurrerende trådløse kameraer. Sættet fra TP-Link giver dig alt, hvad du har brug for til at overvåge dit hus, og du kan udvide med yderligere kameraer, hvis du har brug for et bedre overblik.


+ God billedkvalitet

+ Natteoptagelser i farver

– Optagelser på nettet kræver abonnement

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

TP-Links kamerasæt holder effektivt øje med dit hus i al slags vejr og på alle tider af døgnet.

Specifikationer

Mærke
TP-Link
Opløsning
2560 × 1440 pixels
Tilslutning
Wi-Fi 4
Motor
Nej